2012-06-04 07:48:02
Φωτογραφία για Απίστευτο! Αθωώθηκε πατέρας που κακοκοποιούσε τα παιδιά του
Το Κακουργιοδικείο αθώωσε Ρουμάνο αλλά αποδέχθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά δυο από τα παιδιά του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλόξενος».

Τον συγκλονισμό του εξέφρασε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λευκωσία για τη σεξουαλική εκμετάλλευση που υπέστησαν δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 4 και 2 ετών από τον ίδιο τον πατέρα τους. Σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία το Κακουργιοδικείο δεν αποδέχθηκε τη μαρτυρία που προσκομίστηκε από την Κατηγορούσα Αρχή, όμως παραδέχθηκε τη δυσκολία που είχε η διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία. Ταυτόχρονα, παρά την αθωωτική απόφαση το Δικαστήριο αποδέχθηκε ότι τα παιδιά κακοποιήθηκαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο αλλοδαπός έδειχνε έντονη σεξουαλική συμπεριφορά απέναντι στο ένα από τα δυο παιδιά που παρουσιάστηκαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ο Ρουμάνος ήλθε στην Κύπρο με στόχο να βιώσει ένα καλύτερο μέλλον το 2006 και τον ακολούθησε η οικογένειά του. Με βάση τα όσα κατατέθηκαν στο Κακουργιοδικείο, η οικογένεια βρισκόταν υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας αφού φέρεται να υπήρχαν ενδείξεις παραμέλησης των παιδιών. Παράλληλα, οι λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας έγιναν αποδέκτες υποψίας ότι ο Ρουμάνος θα κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του όταν θα μεγάλωνε.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ