2018-07-05 10:06:37
Φωτογραφία για Ζεύγος Μπέκαμ: Επέτειος 19 ετών με flashback στον «βασιλικό» γάμο τους
Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου το 1999 στο Κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία σε μια παραμυθένια τελετή που λέγεται ότι κόστισε 800.000 δολάρια

Είναι ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz και ναι, έκλεισαν 19 χρόνια γάμου. Ο λόγος για τη Βικτόρια και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που το γιόρτασαν με συγκινητικές αναρτήσεις στο instagram.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου το 1999 στο Κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία σε μια παραμυθένια τελετή που λέγεται ότι κόστισε 800.000 δολάρια. Η νύφη φορούσε νυφικό αξίας 60.000 λιρών της Vera Wang, ενώ το στέμμα που φορούσε στο κεφάλι της ήταν ολόχρυσο με διαμάντια και άξιζε 25.000 λίρες.Εκτός από την απίστευτη χλιδή, εντύπωση κάνει και η σιλουέτα της Βικτόρια η οποία είχε προλάβει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και να αποκτήσει μέση - δαχτυλίδι, μέσα 4 μήνες. Από τότε το ζευγάρι έχει αποκτήσει άλλα 3 παιδιά (συνολικά 4) και... ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.


Αυτή τη χρονιά η φωτογραφία που ανέβασαν στα social media είναι πιο «ήσυχη» και αγαπησιάρικη. Χωρίς υπερβολές. Ένα χάδι στο χέρι, ένα λιτό τραπέζι με ένα μπουκάλι κρασί και πολλή ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν το διάσημο και όμορφο ζεύγος να χωρίζει.

Η λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε η Βικτόρια Μπέκαμ  έγραφε: «'19 years!!! X I love u so much» (19 χρόνια. Σ' αγαπώ πολύ). Ο Ντέιβιντ έγραψε στα δικά του social media. «Ουάου, 19 χρόνια. Χρόνια πολλά στην πιο απίθανη σύζυγο και μητέρα. Σ' αγαπώ».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ