2018-07-08 14:40:33
Φωτογραφία για Αναδιώτης: Τα νούμερα και η πρόταση που απέρριψε...
Eδώ και κάποιες μέρες, ο Νίκος Αναδιώτης και η Νικολέττα Ράλλη παρουσιάζουν στον ΑΝΤ1 το Καλοκαίρι Μαζί, και μέχρι τώρα η αποδοχή του κοινού είναι ικανοποιητική.

Ο παρουσιαστής μιλά στο Mytv κι αναφέρεται τόσο  στα νούμερα όσο και στην πρόταση για σίριαλ που απέρριψε Σε απασχολεί η τηλεθέαση της εκπομπής;  

Ήταν μία σκέψη μου αυτή αν θα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν θα ήθελα να ξυπνάω και να βλέπω τα νούμερα. Καλύτερα, βέβαια, να με ρωτήσεις μετά την πρώτη εβδομάδα προβολής, αλλά ιδανικά δεν θα ήθελα. Φυσικά και θα τα μαθαίνω, αλλά θα προσπαθήσω να μην αναλώνομαι σε αυτά.  

Σε έχουμε δει σε πολλούς ρόλους μέχρι τώρα, και παρουσιαστή και ηθοποιό και μοντέλο. Τι σε ιντριγκάρει περισσότερο και γιατί;  

Πριν από λίγο καιρό συζητούσα για ένα σίριαλ το οποίο ήταν ό,τι πιο ωραίο μου είχε προταθεί ποτέ και για χάρη του είχα ακυρώσει άλλες προτάσεις. Όταν μου έγινε η πρόταση για το «Καλοκαίρι μαζί», ένιωσα το ίδιο. Οπότε, αν αυτά τα δύο μου τα είχαν προτείνει την ίδια στιγμή, δεν ξέρω τι θα διάλεγα. Όλα γίνονται για καλό όμως. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ