2012-06-04 13:12:28
Φωτογραφία για ΚΕΣΕΛ: ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΕΖΟΝ! ΕΙΤΕ ΜΕΙΝΩ ΕΙΤΕ ΦΥΓΩ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Αξέχαστη χαρακτήρισε τη σεζόν που μόλις τελείωσε ο Μάρκο Κέσελ μιλώντας στον Τύπο της Σερβίας, ενώ πρόσθεσε πως αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

«Ήταν μία αξέχαστη σεζόν. Θα τη θυμάμαι για πάντα. Η Αθήνα είναι το δεύτερο σπίτι μου και είμαι χαρούμενος που κατέκτησα όλους τους τίτλους με τον Ολυμπιακό. Πέρυσι πήραμε το Κύπελλο, ενώ φέτος το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος και είτε φύγω είτε μείνω, θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη χρονιά», τόνισε ο Σέρβος φόργουορντ.

«Λίγοι περίμεναν πως θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια, ειδικά με αυτή τη νεανική ομάδα κι αφού δεν τα είχε πετύχει ο Ολυμπιακός άλλες χρονιές με πολύ δυνατές ομάδες. Είχαμε έναν αληθινό ηγέτη και αρχηγό, τον Σπανούλη. Ίσως το μυστικό να ήταν ότι σε κάθε παιχνίδι ο καθένας έβαζε 5-10 πόντους. Σε κάθε περίπτωση, όταν σε μία περίοδο 20 ημερών κερδίζεις την Μπαρτσελόνα, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Παναθηναϊκό τρεις φορές, μπορείς να αποκαλείσαι κορυφαία ομάδα. Είχαμε έναν μεγάλο αντίπαλο, που έχει κατακτήσει τόσους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά καταφέραμε να είμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε.


Όσο για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ το Σαββατόβραδο, είπε: «Έγινε πραγματικά χαμός. Ποτέ δεν είχα δει τόσο γεμάτο το γήπεδο. Όλος ο κόσμος τραγουδούσε. Αξίζουν συγχαρητήρια για τον τίτλο και στον κόσμο μας. Μας υποστήριξαν ακόμη κι όταν από το +14 βρεθήκαμε στο +3, μας βοήθησαν να ανακάμψουμε. Αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα η ατμόσφαιρα δεν ήταν ποτέ όπως το βράδυ του Σαββάτου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ