2012-06-04 13:30:04
Φωτογραφία για Κανονικά παρών στο Euro ο Μ'Βιλά
O Γιαν Μ'Βιλά ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα έχει τη δυνατότητα ν' αγωνιστεί στα τελικά του Euro 2012.

Η τύχη χαμογέλασε στον Γιαν Μ'Βιλά, ο οποίος θα δώσει τελικά το παρών στο Euro 2012.

Ο νεαρός Γάλλος, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν,είχε γυρίσει τον αστράγαλο του στο φιλικό ματς με τη Σερβία, αλλά τελικά είναι εντάξει,επιβεβαιώνοντας έτσι τις τελευταίες πληροφορίες που τον ήθελαν να μη χάνει τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα η γαλλική ομοσπονδία γνωστοποίησε πως ο 21χρονος θα μπορεί ν' αγωνιστεί με την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωσε πως το διάστρεμμα δεν ήταν σοβαρό. Η πορεία της υγείας του δεν παρουσιάζει επιπλοκές".

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μ'Βιλά δε θα μπει αμέσως σε ρυθμούς προπονήσεων. Επομένως, δεν είναι βέβαιο πως θα προλάβει το παιχνίδι της Γαλλίας με την Αγγλία (11/6), στο οποίο αναμένεται πιθανότατα να κριθεί και η πρωτιά του ομίλου.

Να σημειωθεί πως ήδη υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως είναι απίθανο να παίξει κόντρα στα "τρία λιοντάρια", κάτι που ισχυρίστηκε και δημοσιογράφος της "Equipe" μέσω του Twitter.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ