2018-07-25 18:53:04
Φωτογραφία για Αγωνιστικός προσομοιωτής Asphalt 9: Legend κυκλοφόρησε στο iOS
Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του δημοφιλούς παιχνιδιού Asphalt 8, η Gameloft κυκλοφόρησε τη συνέχεια του το "Asphalt 9: Legends ". Το παιχνίδι ήταν δημόσια beta για περισσότερο από τρεις μήνες, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο σε όλους.

Μία από τις κύριες αλλαγές στο Asphalt 9 είναι τα ενημερωμένα γραφικά με στοιχεία HDR, τα οποία, σύμφωνα με τους προγραμματιστές, το τοποθετούν στο ίδιο επίπεδο με τις κονσόλες. Επιπλέον, η εταιρία έχει ενημερώσει και έχουν εμφανιστεί και νέα soundtracks.

Σε αντίθεση με άλλους προσομοιωτές αγώνων, το Asphalt 9 έχει μια επιλογή Touch Drive, η οποία ελέγχει το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένων των στροφών. Ο χρήστης θα πρέπει να αποφασίσει πότε να ενεργοποιήσει την επιτάχυνση και τι ελιγμό να εκτελέσει.

Στην Αsphalt 9 υπάρχουν περισσότερα από 50 αυτοκίνητα και 70 μονοπάτια. Στη λειτουργία "Καριέρα", ο παίκτης διαθέτει 800 αγώνες. Για πρώτη φορά στη σειρά Asphalt, μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επιλέξετε έναν σύλλογο για να εκτελέσετε εργασίες μαζί με άλλους παίκτες.

Το Asphalt 9 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, αλλά με ενσωματωμένες αγορές.Έχει μέγεθος στα 1,5 GB. Απαιτεί το iOS 8 και μεγαλύτερο και ένα smartphone από το iPhone 5 ή το iPad mini 2 και αργότερα. Επίσης απαιτεί συνεχή σύνδεση στο Internet.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ