2012-06-05 09:33:03
Φωτογραφία για Σκέψεις και συναισθήματα μιας ελληνίδας νοικοκυράς
Κ. Λαγκάρντ, ευχαριστούμε που δεν μας λυπάστε, άλλωστε δεν σας το ζητήσαμε. Από πότε οι λαοί δέχονται νουθεσίες από εκπροσώπους άλλων λαών; Από πότε οι λαοί εκφοβίζονται, ταπεινώνονται από υπαλληλίσκους οργανισμών; Από πότε οι λαοί είναι υπεύθυνοι για τις αποφάσεις και τα παιχνίδια των μεγάλων; Από πότε οι λαοί είναι κλέφτες; Ποιος τους το επιτρέπει; Ακούστε γείτονες λαοί, σε καμία κοινωνία όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, δεν υπάρχει «άρεια φυλή», υπάρχουν ΛΑΟΙ. Τους κανόνες σε κάθε χώρα τους θέτουν οι ιθύνοντες, εγώ εάν δεν πληρώσω τους φόρους μου, θα πάω φυλακή ή θα μου πάρουν το σπίτι μου. Φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει παντού. Γιατί λοιπόν εγώ να είμαι κλέφτρα; Αφού ό,τι μου ζητάνε το δίνω. ΓΙΑΤΙ; Και πώς εγώ θα διεκδικήσω την αξιοπρέπειά μου έναντι των άλλων λαών; ΕΓΩ δεν χρωστάω, ΕΓΩ δεν κλέβω. Σκόρπιες σκέψεις στα μυαλά των Ελλήνων..

Νιώθουμε στο μάτι του κυκλώνα, στο κέντρο του τυφώνα, δεν ξέρουμε αύριο τι θα μας φέρει η μέρα. ΔΕΝ λειτουργούν τα νοσοκομεία μας παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων γιατρών και κάποιων νοσηλευτών. ΔΕΝ λειτουργούν τα σχολεία μας κι εμείς ο λαός, αναγκαζόμαστε να ξαναπληρώνουμε για την υγεία μας και για την παιδεία μας. ΔΕΝ λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες μας κι εμείς τρέχουμε μέρες από γραφείο, σε γραφείο για ένα χαρτί.


Είμαι μια απλή Ελληνίδα νοικοκυρά και θέλω να μιλήσω μόνο στους λαούς και να σας πω να μη βιαστείτε, να μας χαρακτηρίσετε και να σκεφτείτε και να προσέξετε γιατί όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα να περιμένεις τη φωτιά σύντομα και στο δικό σου. Γι’ αυτό προσέξτε!!! ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε φυσικά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων λαών, έχουμε στο DNA μας κάτι απ’ τη σοφία, την καρτερία, τη λεβεντιά, την παλικαριά και το φιλότιμο των προγόνων μας. Του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Σωκράτη, του Λεωνίδα, του Περικλή, του Θεμιστοκλή, του Ιπποκράτη και πόσους άλλους.. Θα επιζήσουμε αυτού του πολέμου. Ένας άλλος λαός όμως;

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ