2012-06-05 10:08:29
Φωτογραφία για ΣΤΙΛΙΤΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Σεμίρ Στίλιτς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Ο 24χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός, τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται στην σχετική… λίστα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Ολυμπιακό ως τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.

Αναλυτικά «Ξέρω τι λέγεται και τι γράφεται στην Ελλάδα. Εγώ δεν μπορώ να… βοηθήσω πολύ σ’ αυτό. Δεν μπορώ να πω αν όντως είμαι κοντά στον Ολυμπιακό. Τα πάντα τα χειρίζονται οι εκπρόσωποί μου», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού άσου, ο οποίος εκπροσωπείται από το γραφείο του Φαλί Ραμαντάνι, μάνατζερ του Μάρκο Πάντελιτς και του Λιούμπομιρ Φέισα.

Ερωτηθείς για τις προθέσεις του, απάντησε: «Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θέλω να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Ευρώπη. Πλέον, θέλω να κάνω το επόμενο… βήμα. Κι αυτό το βήμα θα ήθελα να είναι ο Ολυμπιακός αφού ξέρω πως πρόκειται για μεγάλο σύλλογο. Είναι ο πρωταθλητής και ο μεγαλύτερους σύλλογος της χώρας σας».

Τέλος, για το αν έχει έρθει σε επαφή με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς ή τον Μάρκο Πάντελιτς, ο Σεμίρ Στίλιτς, υποστήριξε: «Όχι προς το παρόν δεν έχω πει κάτι μαζί τους. Θα δούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ