2012-06-05 10:35:46
Φωτογραφία για ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ.. ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ!
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είναι διατεθειμένοι να προβούν σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Αγγελόπουλοι θα κάνουν λίγες και προσεγμένες κινήσεις ξεκινώντας από τον πρωτεργάτη της μεγάλης επιτυχίας! Τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, όπως ήδη σας έουμε ενημερώσει, αναχωρεί σήμερα για τη Σερβία προκειμένου να ξεκουραστεί, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να «τελειώσει» το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει το πετυχημένο του έργο, ενώ και η διοίκηση των ερυθρόλευκων δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει, ειδικά μετά την εκπληκτική χρονιά και το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα στηριζόμενη στους νεαρούς παίκτες. Και όπως είναι γνωστό, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν να «χτίσουν» ομάδα και ο Ίβκοβιτς έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει!


Σύμφωνα και με το περιβάλλον του έμπειρου προπονητή δεν αποκλείεται να πέσουν άμεσα οι υπογραφές στα συμβόλαια ώστε να έχει όλο το χρόνο μπροστά του να σχεδιάσει τον Ολυμπιακό του 2012-2013. Άλλωστε θέλει να γνωρίζει από νωρίς το μπάτζετ που θα έχει στα χέρια του, το οποίο ίσως και να είναι ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με το φετινό.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα δεν θα γίνει υπέρβαση, ούτε θα αποκτηθούν παίκτες που να διαταράξουν τις (οικονομικές) ισορροπίες στην ομάδα αλλά σίγουρα θα χρειαστούν περισσότερα χρήματα για να ανανεωθούν συμβόλαια, όπως αυτό του Γιώργου Πρίντεζη.

Πρώτο μέλημα είναι η ανανέωση του Ντούσαν Ίβκοβιτς και όπως αναφέρεται θα του προταθεί συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με τις απολαβές να είναι στα ίδια (περίπου) επίπεδα με τα χρήματα που λάμβανε μέχρι σήμερα.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Σέρβος προπονητής θα παραμείνει στον ερυθρόλευκο πάγκο και την επόμενη (τουλάχιστον) σεζόν έχοντας ως άμεση προτεραιότητα την ολοκλήρωση του ρόστερ μέσα στον Ιούλιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ