2012-06-05 14:30:34
Φωτογραφία για Όλοι αθώοι...
«Υποπτο χειραγώγησης» ήταν… και πάει. Η Πειθαρχική επιτροπή της Football League - Football League 2 έκρινε αθώους την Καλλιθέα, τον Ηρακλή Ψαχνών και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Εύβοιας, Θανάση Τόλιο και Κώστα Γιώτα για την υπόθεση του μεταξύ τους αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Football League.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από σχετικό έγγραφο της UEFA προς την ΕΠΟ, ο συγκεκριμένος αγώνας, που έγινε στις 20 Απριλίου στο «Ελ Πάσο» και έληξε με 2-1 υπέρ της Καλλιθέας, φερόταν ως «ως ύποπτος χειραγώγησης για στοιχηματικούς και βαθμολογικούς σκοπούς».

Για το λόγο αυτό η Πειθαρχική επιτροπή είχε καλέσει σε απολογία τις δύο ομάδες, τον τερματοφύλακα της ομάδας της Εύβοιας, Θανάση Τόλιο και τον αμυντικό της, Κώστας Γιώτας.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ απήλλαξε την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και τους Α. ΤΟΛΙΟ (τερματόφυλακα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ), & Κ. ΓΙΩΤΑ (Αμυντικός της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 20-4-2012 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ)».

Ετσι, πλέον μπορεί να διεξαχθούν κανονικά τα πλέι οφ της ανόδου στην Superleague, στα οποία θα συμμετέχουν η Καλλιθέα, η Παναχαϊκή, ο Πλατανιάς και η Καλλονή και τα οποία είχαν «μπλοκαριστεί» ελέω Καλλιθέας, η οποία κινδύνευε με αφαίρεση βαθμών.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Σύστημα της ημέρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Σύστημα της ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ