2018-08-14 16:52:16
Φωτογραφία για Η Χάλι Μπέρι ανεβάζει φωτογραφία της και αφήνει άφωνο το Instagram
Mια αισθησιακή της πόζα ανέβασε την Κυριακή στο Instagram η Χάλι Μπέρι με τη λεζάντα “Lazy Sunday” (τεμπέλικη Κυριακή), η οποία απέσπασε χιλιάδες likes. Με ένα διάφανο κοντό τοπ και μαύρο μποξεράκι, η ηθοποιός εμφανίζεται αρκούντως σ..ι και πολύ πολύ γυμνασμένη. Δεν είναι βέβαια λίγες οι φορές που επιδεικνύει τα αποτελέσματα της γυμναστικής που ανά περιόδους ακολουθεί, δίνοντας μάλιστα συμβουλές στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια συχνά πυκνά προτρέπει, μιας και όπως φαίνεται η γυμναστική είναι ένα κεφάλαιο που την απασχολεί ιδιαίτερα, να μην παραμένουμε στάσιμες στα προγράμματα εκγύμνασής μας, αλλά να κάνουμε επωφελείς αλλαγές, που θα προκαλέσουν σοκ στο σώμα μας και θα επιφέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα γρηγορότερα.

Xαρακτηριστικά είναι τα λόγια του personal trainer της ηθοποιού, του Peter Lee Thomas, που η ίδια έχει εμπιστευτεί για την φυσική της κατάσταση: «Οταν την συνάντησα, δεν είχα ιδέα ποια ήταν η ηλικία της. Δεν είχα κοιτάξει ποτέ, ούτε με ενδιέφερε και όταν το ανακάλυψα, έπαθα σοκ γιατί είχε την πειθαρχία και την φυσική κατάσταση μιας 25χρονης». H Χάλι Μπέρι έχει αποκαλύψει επίσης ότι ακολουθεί το πρόγραμμα της κετογονικής δίαιτας που είναι πλούσια σε καλό λίπος, μέτρια σε πρωτείνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ