2012-06-05 21:04:48
Φωτογραφία για ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ... ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ 4 ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ *VIDEOS*
Σε… φιέστα εξελίχθηκε η απογευματινή προπόνηση της εθνικής ομάδας, στο Λεγκιόνοβο. Περίπου 700 κάτοικοι της πολωνικής πόλης, που απέχει 35 χιλιόμετρα από τη Βαρσοβία και αποτελεί την έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Πολωνία, εκμεταλλεύτηκαν το ότι η προπόνηση θα ήταν ανοιχτή για το κοινό και το… τίμησαν δεόντως.

Οι εξέδρες του αθλητικού κέντρου «Μέσκι» ήταν κατάμεστες, ενώ τους διεθνείς και τον Φερνάντο Σάντος υποδέχθηκε ο δήμαρχος της πόλης. Στο γήπεδο υπήρχε ορχήστρα και το κλίμα παρέπεμπε σε κανονική ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Ο Σάντος έβαλε διπλή προπόνηση σήμερα, καθώς ο χρόνος για την πρεμιέρα της διοργάνωσης μηνά αντίστροφα. Η πρωινή προπόνηση ήταν πολύ δυνατή σε ένταση, διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και την ακολούθησαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις, αφού και το 2004 αποδείχθηκε ο τομέας που έκανε τη διαφορά υπέρ της Ελλάδας.


Ως προς το σχήμα, η ενδεκάδα που χρησιμοποιεί ως βασική εδώ και ημέρες ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» εν όψει της πρεμιέρας. Έτσι λοιπόν και σήμερα τερματοφύλακας ήταν ο Χαλκιάς, Τοροσίδης και Χολέβας στα άκρα της άμυνας, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος στόπερ, Κατσουράνης, Μανιάτης Καραγκούνης στη μεσαία γραμμή και Νίνης, Σαμαράς, Γκέκας στην επίθεση.

Αντίθετα, το απόγευμα οι δύο ενδεκάδες ήταν «μπερδεμένες» λόγω της παρουσίας του κοινού. Ο Σάντος χρησιμοποίησε τρεις οκτάδες, στην τακτική ζήτησε γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ οι διεθνείς δούλεψαν και στα τελειώματα των φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι διεθνείς μας υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα σε μικρά παιδιά που παραβρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Challenge Cup ο Αερωπός Έδεσσας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Challenge Cup ο Αερωπός Έδεσσας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ