2018-08-20 10:40:01
Φωτογραφία για Στη ΔΕΘ η ανακοίνωση για τα αναδρομικά των στρατιωτικών και καταβολή τον Οκτώβριο
Το “τέλος του ελληνικού προγράμματος”, το μνημόνιο, από μόνο του δεν αλλάζει την καθημερινότητα των πολιτών. Οι ίδιες δυσκολίες ,οι ίδιοι φόροι θα μας κυνηγούν. Αυτό δεν

δικαιολογεί την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που δείχνει σαν να θέλει …αναβολή της ανακοίνωσης του τέλους του ελληνικού προγράμματος!

Όπως όλα δείχνουν τα σχέδια της κυβέρνησης θα στοχεύσουν στην αλλαγή του κλίματος, όσο αυτό μπορεί να επιτευχθεί. Σ΄ αυτό το σχεδιασμό προβλέπεται και η καταβολή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς, εν ενεργεία και απόστρατους. Αυτό είναι απόφαση που έχει κλειδώσει κι έχει συμφωνηθεί μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου. Πότε θα γίνει η ανακοίνωση; Όλα δείχνουν ότι η καταβολή των αναδρομικών θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ. Το ερώτημα είναι αν η ανακοίνωση θα γίνει από τον πρωθυπουργό ή από τον ΥΕΘΑ.

Αυτό βεβαίως που ενδιαφέρει πρωτίστως τους στρατιωτικούς είναι πότε θα γίνει η καταβολή τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η καυαβολή θ΄ αρχίσει τον Οκτώβριο. Σχεδιάζεται να επιστραφούν στους στρατιωτικούς 200 εκατομμύρια στα τέλη Οκτωβρίου. Πως θα διαμορφωθούν οι δόσεις των επιστροφών στους στρατιωτικούς εξετάζεται.

militaire.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ