2012-06-06 05:12:25
Φωτογραφία για Φονικό μέταλλο χτυπά οδηγό λεωφορείου εν κινήσει [Video]
Ήρωας χαρακτηρίζεται ένας οδηγός λεωφορείου στην Κίνα καθώς έσωσε τις ζωές των 24 επιβατών του οχήματος που οδηγούσε παρότι ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά και τελικά κατέληξε από ένα...

κομμάτι μετάλλου που διαπέρασε και έσπασε το παρμπρίζ και τον χτύπησε.

Παρότι λυγίζει από τον πόνο, όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, ο Wu Bin φρενάρει, αλλάζει ταχύτητα, ανάβει τα αλάρμ και λέει στους επιβάτες να προσέχουν στον αυτοκινητόδρομο.

Στο βίντεο φαίνεται και το μεταλλικό κομμάτι που πετά στον αέρα και πέφτει με ορμή, μέσα από το κρύσταλλο, στο χέρι και την κοιλιά του Wu που παρά τον πόνο διαχειρίζεται με ψυχραιμία και θάρρος την κατάσταση.

Το μεταλλικό κομμάτι, με βάρος 2,5 κιλών και μήκος 30 εκατοστών πιστεύεται πως έπεσε από φορτηγό που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι επιβάτες αρχικά δεν συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε. «Ακούσαμε έναν θόρυβο αλλά νομίζαμε πως ήταν ατύχημα με άλλα οχήματα. Το λεωφορείο μας σταμάτησε μαλακά στην άκρη και τότε ο Wu γύρισε προς εμάς χλωμός και ιδρωμένος. Άνοιξε την πόρτα, μας είπε να προσέχουμε και μετά σώπασε», περιέγραψε ένας από τους επιβάτες.


Εκείνοι τον μετέφεραν σε μία πιο άνετη θέση και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο Wu μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του τέσσερις ημέρες μετά το ατύχημα. Οι γιατροί εντυπωσιάστηκαν που παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του κατάφερε να διασφαλίσει τους επιβάτες του λεωφορείου του.

«Το ήπαρ είχε δεχθεί μεγάλο πλήγμα και τρία πλευρά του είχαν σπάσει. Ο πόνος του πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος, είναι απίστευτο που τα κατάφερε», είπε ένας από τους γιατρούς.

Δείτε το βίντεο

anergoigr.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ