2018-08-28 20:05:58
Φωτογραφία για «Μετά τα μεσάνυχτα»...ο τίτλος!
Την επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο θα κάνει την επόμενη σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Αν και η συνεργασία «ψηνόταν» πριν από έναν χρόνο τελικά η παρουσιάστρια είχε δεσμευτεί από τον ΣΚΑΪ αλλά ξαφνικά στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να μην συνεργαστούν με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές, ο ΣΚΑΪ και η Μελέτη, να έχουν καταλήξει στα δικαστήρια.

Ωστόσο έτσι προχώρησε η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι της Κάντζας, ενώ  η Ελεονώρα θα αναλάβει την παρουσίαση βραδινής εκπομπής. Κι όταν λέω «βραδινή» το εννοώ, αφού όχι μόνο θα βγαίνει στον αέρα μετά τα μεσάνυχτα, αλλά αυτός θα είναι κι ο τίτλος της εκπομπής της.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, η καινούργια εκπομπή του ALPHA θα έχει τίτλο «Μετά τα μεσάνυχτα» και δύο φορές τη βδομάδα η Ελεονώρα θα έχει στο «σπιτικό» της, δηλαδή στο πλατό της εκπομπής της, κάποια πρόσωπα για να τα πουν όλα
. Τα πρόσωπα αυτά δεν θα είναι μόνο από το χώρο του θεάματος αλλά θα πρέπει να έχουν διάθεση να τα πουν όλα «μετά τα μεσάνυχτα» που θα… επιτρέπει κι η ώρα να είναι πιο… άνετοι κι αποκαλυπτικοί. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο σχεδιασμός είναι σε κάθε εκπομπή απέναντι από την Ελεονώρα να βρίσκονται δύο με τρεις καλεσμένοι και να τα λένε όλα «Μετά τα μεσάνυχτα». Έτσι λοιπόν ενώ κάποιοι πίστευαν ότι η Μελέτη θα επιστρέψει με κάποια εκπομπή έρευνας, όπως για παράδειγμα το «Hashtag» που έκανε παλαιότερα, τελικά θα κάνει talk show.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο ALPHA αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη late night ζώνη του, καλύπτοντας την… τρούπα που έχει αφήσει η αποχώρηση του ΑΝΤ1 από τη συγκεκριμένη ζώνη, την οποία για να λέμε την αλήθεια το κανάλι του Αμαρουσίου δημιούργησε…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ