2012-06-06 08:24:03
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Μια γροθιά η οικογένεια Γιαννακόπουλου!
Μια γροθιά είναι όλη η οικογένεια Γιαννακόπουλου, Παύλος, Θανάσης και Κώστας στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει το στήσιμο του νέου μεγάλου Παναθηναϊκού, όπως δηλώνει στην εφημερίδα «Η Πράσινη», ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Η εφημερίδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις λεπτομέρειες της χθεσινής συνάντησης με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς η οποία δεν κατέληξε σε συμφωνία, σε πρώτη φάση, για τη συνέχιση της συνεργασίας του Σέρβου τεχνικού με το τριφύλλι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Πράσινης: «Ο «Ζοτς» διαφώνησε με την πρόταση των «πράσινων», ξεκαθαρίζοντας πως το μπάτζετ των 12-13 εκατομμύριων δεν τον καλύπτει (η αρχική πρόταση της ΚΑΕ ήταν για 10 εκατομμύρια κι αυτά ανέβηκαν στο συγκεκριμένο νούμερο) για το χτίσιμο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζέλικο Ομπράντβοτς θέλει μίνιμουμ 16 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ για τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέλυσαν στον κορυφαίο Ευρωπαίο προπονητή, παρουσία των Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Μάνου Παπαδόπουλου, το πλάνο τριετίας που έχουν ετοιμάσει, με εκείνον φυσικά στο τιμόνι του συλλόγου, με στόχο να οδηγήσουν ξανά το «τριφύλλι» στην κορυφή.


Παράλληλα, του ανέλυσαν όλο το σχεδιασμό (παραμένουν αναλλοίωτες οι απολαβές των προπονητών) για τα επόμενα χρόνια και του… παρέδωσαν τα «κλειδιά» δίνοντάς του και το 25% των μετοχών της ΚΑΕ (χωρίς φυσικά καμία οικονομική υποχρέωση μετόχου), ως μια ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στο πρόσωπό του και στην προσφορά του».

Θανάσης: «Μια γροθιά η οικογένεια Γιαννακόπουλου»

Για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρκέστηκε να πει με νόημα στην «Π»: «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου, Παύλος, Θανάσης και Κώστας είμαστε μια γροθιά στο πλευρό του Δημήτρη που θα στήσει τον νέο μεγάλο Παναθηναϊκό».

Θέσεις – κλειδιά για «Φράγκι» - Μάνο!

Η «Π» αποκαλύπτει πως δύο άνθρωποι που έχουν συνδέσει τ’ όνομά τους με τον σύλλογο αναμένεται να λάβουν θέσεις – κλειδιά στον Παναθηναϊκό της νέας εποχής. Συγκεκριμένα, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Μάνος Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στην κορυφή του διοικητικού σχήματος καλύπτοντας τις θέσεις προέδρου και αντιπροέδρου της ΚΑΕ.

Νέο ραντεβού τη Δευτέρα

Με δεδομένο, λοιπόν, πως οι διαπραγματεύσεις με τον «Ζοτς» δεν οδήγησαν σε συμφωνία, οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα, όπου θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Στο μεταξύ Ομπράντοβιτς και Ιτούδης θα ταξιδέψουν στο Ντουμπάι, προκειμένου να παραστούν σε σεμινάριο προπονητικής της FIBA.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ