2012-06-06 12:14:05
Φωτογραφία για ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Η αναμέτρηση της ομάδας της Αλγερίας με το Μάλι για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 πλησιάζει. Θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου, αλλά παρά τη νίκη με 4-0 επί της Ρουάντα στο πρώτο παιχνίδι... πανικός έχει προκληθεί στους Αλγερινούς για την κατάσταση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο στράικερ του Θρύλου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, καθώς δέχτηκε ένα σκληρό τάκλιν από τον συμπαίκτη του, αλλά αντίπαλο στο δίτερμα, κεντρικό αμυντικό της Αλγερίας Ματζίντ Μπουγκχερά.

Ο τραυματισμός στον αστράγαλο, ανάγκασε τον Τζιμπούρ να αποχωρήσει πρόωρα από την προπόνηση και να αγχώσει τον Χαλίλχοτζιτς εν όψει του αγώνα με το Μάλι. Του τοποθετήθηκε πάγος στον αστράγαλό του και οι γιατροί τον έδεσαν με ειδικό επίδεσμο. Λίγο μετά του έκαναν και μια ένεση για να υποχωρήσει ο πόνος. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να μην υπάρξει πρόβλημα με τον Αλγερινό άσο του Θρύλου, που μίλησε νωρίτερα για το κρίσιμο παιχνίδι με το Μάλι.


«Πρέπει να επικεντρωθούμε στον τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού του Μάλι. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά και το σημείο καμπής για εμάς στον όμιλο. Το Μάλι είναι το μεγάλο τεστ. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να αποσπάσουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε το ταξίδι μας, έχοντας περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», ήταν τα λόγια του Τζιμπούρ που υπάρχουν στην ιστοσελίδα lexpressiondz.com.

Το... αστείο την υπόθεσης, είναι πως ο παίκτης που τον τραυμάτισε, ο Ματζίντ Μπουγκχερά, δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στη Ρουάντα, γιατί ήταν τραυματίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ