2012-06-06 12:14:33
Φωτογραφία για Απίστευτο! Αναβολή αναβολή της δίκης για τον Νοέμβριο πέτυχε ο Μάκης Ψωμιάδης!
Απίστευτο και όμως... ελληνικό! Ο κατηγορούμενος, Μάκης Ψωμιάδης, για υπεξαιρέσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, πέτυχε αναβολή της υπόθεσης για τον... Νοέμβριο!

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η δικαιοσύνη δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με μια απίστευτη απόφαση, έδωσε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για τις 21/11 του 2011(πάλι καλά). Ο λόγος; Δεν υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες, υποστήριξε το δικαστήριο!

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ΑΕΚ, καθώς μετά τις αναβολές της υπόθεσης λόγω απουσίας του Μάκη Ψωμιάδη(η πλευρά Ψωμιάδη ζητούσε συνέχεια να είναι παρών ο πρώην πρόεδρος), ο κατηγορούμενος βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου! Η δίκη ξεκίνησε, παρουσία και του Ντέμη Νικολαΐδη και όλα έδειχναν πως πήραν τον δρόμο τους Δεν μπορεί να δικαστεί για άλλη υπόθεση πλην των στημένων!

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, τόσο η πλευρά της ΑΕΚ όσο και αυτή του Ψωμιάδη, ζήτησαν διακοπή, καθώς υπάρχει ένα χαρτί από τα Σκόπια το οποίο αναφέρει πως η έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη(από την Ιντερπόλ) στην Ελλάδα αφορά μόνο τα στημένα - και όχι άλλες υποθέσεις!


Για τον συγκεκριμένο λόγο η πλευρά της ΑΕΚ ζήτησε να αποφασίσει στο δικαστήριο αν δοθεί το ελεύθερο να δικαστεί ο Ψωμιάδης και για άλλα θέματα, πέρα των στημένων, αγώνων. Οι δικαστές μετά από σύσκεψη, αποφάσισαν όχι διακοπή (που σημαίνει ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί η εκδίκαση σε περίπου 20 μέρες) αλλά αναβολή για τον ερχόμενο... Νοέμβριο!

Από την πλευρά της ΑΕΚ υπήρξε τεράστιος εκνευρισμός για την απόφαση, εν αντιθέσει με την πλευρά Ψωμιάδη που ήταν μέσα στα χαμόγελα για την επίτευξη αυτή. Πλέον, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μέχρι τον... Νοέμβριο να έχει βγει η απόφαση από το δικαστήριο προκειμένου να δώσουν το ελεύθερο και να δικαστεί και για άλλες υποθέσεις πλην των στημένων.

Φυσικά, εννοείται ότι ο Μάκης Ψωμιάδης θα πρέπει να μην αποφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Δυστυχώς στην Ελλάδα, όλα είναι πιθανά και όλα είναι αναμενόμενα!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ