2012-06-06 12:17:39
Φωτογραφία για Γυμναστής πήρε και έχασε 32 κιλά!
Φωτογραφίες και βίντεο από το πείραμά του

Τα επιπλέον 32 κιλά που πήρε ο 30χρονος γυμναστής Drew Manning για να μπορεί να κατανοήσει καλύτερα τους πελάτες του που έπρεπε να χάσουν βάρος έκαναν το σώμα του να ξεχειλώσει. Όπως όμως είπε ο ίδιος και η γυναίκα του στη τηλεοπτική εκπομπή, το βάρος ήταν μεγάλο και για το γάμο τους.

Ο νεαρός από τη Γιούτα μεταμόρφωσε το σώμα του από αδύνατο και μυώδες σε παχύσαρκο και πλαδαρό προκειμένου να καταλάβει πώς νιώθουν οι πελάτες του που καλούνται να χάσουν βάρος. Έτσι «φούσκωσε» φτάνοντας σχεδόν στα 120 κιλά με σκοπό στη συνέχεια… να τα χάσει!

Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning America» η σύζυγός του Lynn περιέγραψε πως μαζί με το σώμα άλλαζε και η προσωπικότητα του Drew.

Παρότι το πείραμα εστιαζόταν στην εξωτερική εμφάνιση, η Manning παραδέχθηκε πως ο άνδρας της άλλαζε και σε επίπεδο συμπεριφοράς κι από δραστήριος μπαμπάς άρχισε να γίνεται μαλθακός.


«Σοκαρίστηκα γιατί πίστευα πως το να πάρει επίτηδες βάρος για να το χάσει στη συνέχεια αφορούσε μόνο τη σωματική του μεταμόρφωση. Όμως η αλλαγή ήταν ευρύτερη, έγινε τεμπέλης, δεν βοηθούσε στο σπίτι, σταμάτησε να είναι ο φοβερός μπαμπάς που ήταν. Ήταν πραγματικά δύσκολο για το γάμο μας αυτό που συνέβαινε. Μετά το «συναισθηματικό ταξίδι» τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύζυγό του, ο Manning κατέγραψε την εμπειρία του και το πώς πέρασε αυτό το 12μηνο στο βιβλίο «Fit 2 Fat 2 Fit: The Unexpected Lessons from Gaining and Losing 75lbs on Purpose».

Στο εξάμηνο αύξησης βάρους ο γυμναστής έτρωγε μπέργκερ, γλυκά, άσπρο ψωμί επεξεργασμένα τρόφιμα και έπινε αναψυκτικά και παραδέχεται πως γρήγορα συνήθισε το νέο του μενού και τις μεγάλες ποσότητες στο πιάτο του.

Σύντομα «βάρυνε» τόσο που το να κυνηγά τη δίχρονη κόρη του στην κουζίνα τον άφηνε χωρίς ανάσα.

Η κα Manning είχε δυσκολίες στη σχέση της με τον σύζυγό της το διάστημα αυτό. «Είναι γκρινιάρης και διαρκώς θλιμμένος. Όλη την ώρα κάνει παράπονα, με ζηλεύει που μπορώ να κάνω γυμναστική κι εκείνος όχι», έλεγε. Και καθώς ο Drew δεν ήταν ό μόνος στην οικογένεια που υπέφερε όσο το βάρος του αυξανόταν, η σύζυγός του έχει γράψει ένα δικός της κεφάλαιο στο βιβλίο του. «Ο κόσμος έκανε πλάκα αλλά δεν ήταν μόνο το ότι απέκτησε… στήθος. Αφορούσε και όλες τις συναισθηματικές αλλαγές, το ότι γινόταν ένα διαφορετικό άτομο», εξήγησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Μόνο όταν του έδειξε σε τι βαθμό είχε σταματήσει να ασχολείται με το σπίτι και τα παιδιά συνειδητοποίησε πόσο είχε πραγματικά επηρεαστεί.

«Άρχισα να ροχαλίζω, είχα λιγότερη ενέργεια κι έτσι ήμουν εξαντλημένος. Άρχισα να βλέπω πόσο επηρεαζόταν η σχέση μας λόγω αυτής της αλλαγής. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη», είπε ο ίδιος.

Αλλά οι θυσίες του ζευγαριού έπιασαν τόπο και ο Drew κατάλαβε για πρώτη φορά πόσο δύσκολη ήταν για έναν παχύσαρκο άνθρωπο η πρόκληση της απώλειας βάρους και της υγιεινής διατροφής.
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ