2012-06-06 13:13:16
Φωτογραφία για Η Έλλη έχει το μέλι
Σε ναυάγιο μοιάζει να οδηγείται το debate μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, αφού οι δυο πλευρές διαφώνησαν στα ονόματα των δημοσιογράφων που θα συντόνιζαν την τηλεμαχία και αυτό είναι λογικό αφού έχει γεμίσει ο κόσμος παπαγαλάκια.

Τα κομματικά επιτελεία είχαν συμφωνήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι ηλικιακά βρίσκεται ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά αλλά δεν βάφει το μαλλί σαν...

τον Σαμαρά, οπότε μοιάζουν σχεδόν συνομήλικοι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να συμμετέχει στον συντονισμό και η Έλλη Στάη, για να σπάσει λίγο η αντρίλα, να μη θυμίζει το debate ΚΨΜ και να υπάρχει και μια γυναίκα να φτιάξει κάνα καφεδάκι.

Η Νέα Δημοκρατία δεν ήθελε την Έλλη Στάη, όχι επειδή είναι πασόκα αλλά επειδή μοιάζει με 30άρα και θα ήταν σαν γκόμενα του Τσίπρα και εγγονή του Σαμαρά.

Στη Νέα Δημοκρατία φοβήθηκαν πως η Έλλη Στάη θα άρχιζε να κάνει στον Αλέξη Τσίπρα τα ματάκια που κάνει σε όλους τους συνομιλητές της, με αποτέλεσμα να τον κάνει ακόμα πιο συμπαθή και ο ΣΥΡΙΖΑ να φτάσει το 80%.


Σύμφωνα με το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, αν η Έλλη Στάη άρχιζε να φλερτάρει τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια του debate, οι τηλεθεατές θα παγιδεύονταν στα υπέροχα μάτια της, θα ξεχνούσαν και τα μνημόνια και τα ευρώ και τις δραχμές και θα σκέφτονταν να πάει στο διάολο η χώρα αφού στο κάτω-κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς.

Πέρα από τη διαφωνία για την Έλλη Στάη, η πλευρά της Νέας Δημοκρατίας ήθελε η κάμερα του Αντώνη Σαμαρά να έχει τούλι για να κρύβει τις ρυτίδες του, ενώ, παράλληλα, απαιτούσαν να μακιγιαριστεί ο Αλέξης Τσίπρας για να μοιάζει 70άρης.

Διαφωνία υπήρξε και στο θέμα της γραβάτας, αφού η πλευρά της Νέας Δημοκρατίας απαιτούσε να φορέσει γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατά της γραβάτας και αντιπρότεινε να φορέσει ο Αντώνης Σαμαράς κουκούλα.

Εγραψε ο Pitsirikos
Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ