2012-06-06 13:50:13
Φωτογραφία για Γιαούρτια και καρεκλιές στην  Σούπερ Λινγκ
Eπίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ! Πέταξαν καρέκλες, γιαούρτια, έκλεψαν κινητά και αποχώρησαν! Επεισόδιο με Σάββα Θεοδωρίδη κατά την είσοδό του, ενώ του πέταξαν σάντουιτς! Όπως είχε γίνει γνωστό, οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λιγκ, περιμένοντας την  κρίσιμη συνεδρίαση για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση, αφού αναμενόταν να πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αλλαγής ποινής για όσους δεν παίρνουν άδεια.

Οι οπαδοί είχαν ξεπεράσει τους 100, όταν εισέβαλαν στα γραφεία, πετώντας καρέκλες, γιαούρτια και εκτοξεύοντας βρισιές! Έσπασαν κάποια πράγματα, ενώ έκλεψαν και κινητά, μεταξύ των οποίων του Σάββα Θεοδωρίδη και του Γιάννη Μώραλη. Αφού δημιουργήθηκε ένταση, αποχώρησαν τελείως από το χώρο! Νωρίτερα, δημιουργήθηκε η... πρώτη ένταση με τον Θεοδωρίδη!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού όταν έφτασε στα γραφεία... έπεσε πάνω στους οπαδούς της Ένωσης και με το που τον είδαν τα... αίματα άναψαν, άρχισαν να τον βρίζουν και του πέταξαν ένα σάντουιτς! Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι είχαν δίκιο οι οπαδοί της ΑΕΚ να διαμαρτύρονται! Στην συνέχεια χωρίς να συμβεί κάτι άλλο, προτίμησε να μπει μέσα. Μετά την επίθεση, έπεσε ξανά πάνω τους και πήγε να ανοίξει διάλογο, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το περιστατικό έλαβε τέλος.


Από την πλευρά του, ο Παντελής Τσιλαλίδης, αντιπρόεδρος του Πανιωνίου και εκπρόσωπος της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, ο οποίος αντιμετωπίζει και πρόβλημα υγείας, έπαθε σοκ μετά την εισβολή και κάλεσαν ασθενοφόρο για να τον παραλάβει! Είχε μάλιστα και λιποθυμικό επεισόδιο.

Από εκεί και πέρα, όπως ήταν φυσικό, ότι το Δ.Σ. της Λίγκας αναβλήθηκε, χωρίς να έχει ακόμα οριστεί το πότε θα συνεχιστεί, ενώ αρκετοί αναρωτιόνταν πως, από τη στιγμή που όλα τα ΜΜΕ είχαν αναφέρει τη συγκέντρωση των οπαδών της ΑΕΚ, δεν υπήρξε πρόβλεψη από την αστυνομία. Οι πρώτοι άνδρες των αρχών έφτασαν αφού ειδοποιήθηκαν για τον πρώτο προπηλακισμό Θεοδωρίδη, αλλά και πάλι, η παρουσία τους δεν ήταν μεγάλη.

Μετά τα επεισόδια έφτασε στα γραφεία ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά το Διοικητικό Συμβούλιο είχε αποφασιστεί η οριστική διακοπή της συνεδρίασης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποχώρησε.

πηγή:gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ