2012-06-06 15:04:07
Φωτογραφία για Λογής σκουπίδια στο βυθό του ενετικού λιμανιού
Τραπέζια, καρέκλες, κάδοι απορριμμάτων, ομπρέλες και διάφορα σκουπίδια ήρθαν από το βάθος της θάλασσας στην στεριά, κατά τον καθαρισμό της θαλάσσιας περιοχής του ενετικού λιμανιού την προηγούμενη Κυριακή.

Κάποιοι επιμένουν να πιστεύουν ότι το ενετικό λιμάνι μπορεί να λειτουργήσει σαν μικρή χωματερή και πετούν στο νερό ότι τους…περισσεύει.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με παλαιότερους καθαρισμούς η εικόνα αυτή τη φορά ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά προφανώς αυτό οφείλεται ακριβώς στο γεγονός ότι έχουν γίνει συχνά «επιχειρήσεις» καθαριότητας τα τελευταία χρόνια.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος που ήταν χθες 5 Ιουνίου. Ιδιώτες δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και έβγαλαν τα σκουπίδια από το βυθό.

Στην εκστρατεία καθαρισμού του ενετικού λιμανιού συμμετείχε και ομάδα των ναυτοπροσκόπων, που μετέφερε τα άχρηστα αντικείμενα σε φορτηγό του δήμου, ενώ επίσης, εθελοντές σαμαρείτες μαζί με άλλους ευαισθητοποιημένους πολίτες, καθάρισαν και το χερσαίο τμήμα της παραλίας από το λύκειο ελληνίδων έως και την είσοδο της μαρίνας.
goodnet.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ