2012-06-06 17:39:26
Φωτογραφία για Τέλος Ιουνίου οι βαθμοί των πανελλαδικών, έως 5 Ιουλίου τα μηχανογραφικά
Aπό 18 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου θα πρέπει οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ να υποβάλουν τα μηχανογραφικά δελτία συμμετοχής, με ηλεκτρονικό τρόπο Από σήμερα, 6 Ιουνίου, και μέχρι 22 Ιουνίου θα πρέπει να προσέλθουν στα λύκεια οι υποψήφιοι, για να πάρουν τον κωδικό ασφαλείας (password) για τα μηχανογραφικά τους δελτία, όπως επίσης και τα παιδιά πολυτέκνων, τριτέκνων κλπ. που δεν τα προμηθεύτηκαν τον Μάιο.

Η υπουργός Παιδείας Φρ. Κιάου σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε ότι οι βαθμολογίες θα γνωστοποιηθούν στο τελευταίο πενθήμερο Ιουνίου, ενώ στο τέλος Αυγούστου, όπως πάντα, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις.

Η υπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα της Φυσικής, από το οποίο προκλήθηκε αναστάτωση εξαιτίας μιας ελλιπούς διατύπωσης της ερώτησης Γ4.

Απέδωσε το θόρυβο σε «μιντιακό πανικό και πολιτικές σκοπιμότητες», ενώ επισήμανε ότι η Επιτροπή Εξετάσεων ενήργησε υπό το κράτος πίεσης και μάλιστα χρησιμοποίησε τη φράση «βρέθηκε εν ύπνω» από την ανακοίνωση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, που επεσήμαινε το λάθος.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ