2012-06-06 18:12:03
Φωτογραφία για Σε... βεντέτα εξελίσσεται για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η συζήτηση για το ντιμπέιτ!
Νέος γύρος κόντρας ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ξεσπασε σήμερα με εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ κανει λόγο για φόβο του ΣΥΡΙΖΑ να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα να «πετά τη μπάλα στην εξέδρα».

«Με φιλολογικού τύπου προσεγγίσεις ζητούν τη μία συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων παρουσία πρακτικογράφου, την άλλη συζήτηση γαλλικού ή αμερικανικού τύπου, την άλλη τηλεμαχία αντίστοιχη του 2009, την άλλη συμμετοχή όλων των κομμάτων, την άλλη διαπραγμάτευση για τον αριθμό των δημοσιογράφων.

Είναι προφανές ότι ντιμπέιτ δεν θέλουν. Αντίθετα επιθυμούν να στρέψουν όλη την κουβέντα αποκλειστικά και μόνο στο παρασκήνιο και όχι στην ουσία» γράφει η ανακοίνωση, η οποία ήρθε ως απάντηση σε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δήλωνε ότι έχει κάνει ξεκάθαρες προτάσεις για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ.

Πιο συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε δύο ντιμπέιτ, μία με τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής και η άλλη ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς, Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα.

Σε σχέση με το δεύτερο ντιμπέιτ, ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να είναι ασισμένο στους κανόνες του γαλλικού μοντέλου που πρόσφατα είδαμε ανάμεσα σε Ολάντ-Σαρκοζί, με δυνατότητα ζωντανού διαλόγου και όχι παράλληλων μονολόγων, όπου θα συντονίζουν δύο δημοσιογράφοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

«Ενδεικτικά προτείναμε τον κ.Χατζηνικολάου και την κ.Στάη» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ