2012-06-07 00:08:13
Φωτογραφία για Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες σχεδιάζει να αποστείλει ο Ευ. Βενιζέλος
Ανοιχτή επιστολή προς όλους του πολίτες σχεδιάζει να στείλει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, προκειμένου να επικοινωνήσει με... τους ψηφοφόρους και «να πει την αλήθεια στον λαό και να περιγράψει την κατάσταση όπως ακριβώς είναι», όπως αναφέρουν συνεργάτες του.

Στην επιστολή ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να αναπτύξει όλα τα επιχειρήματα του ΠΑΣΟΚ για την ανάγκη να υπάρξει πολιτική σταθερότητα στη χώρα και να πείσει ότι μόνο ένα ισχυρό κοινοβουλευτικά και πολιτικά ΠΑΣΟΚ μπορεί να διασφαλίσει αυτή την προοπτική. Επίσης, ο κ. Βενιζέλος θα επισημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι ο εγγυητής και ο καταλύτης των εξελίξεων μετά τις εκλογές, ενώ ακόμη θα θέτει τους πολίτες ενώπιον των κεντρικών διλημμάτων των εκλογών, επισημαίνοντας μεταξύ των άλλων ότι η κοινωνία θα πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν επιλέγει την καταγγελία της σύμβασης ή μια συντονισμένη προσπάθεια για αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης. 


Η επιστολή κατά πάσα πιθανότητα θα αποσταλεί ηλεκτρονικά και συγκεκριμένα με email σε εκατοντάδες χιλιάδες αποδέκτες μέσω της βάσης δεδομένων που διαθέτει η Ιπποκράτους. Παράλληλα, για τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής πρόσβασης, θα τυπωθούν φυλλάδια με την επιστολή, τα οποία είτε θα ταχυδρομηθούν είτε θα διανεμηθούν πόρτα - πόρτα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προεκλογικές εμφανίσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αυτές αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 15 Ιουνίου με ομιλία στον Πειραιά, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
eklogika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ