2012-06-07 01:49:23
Φωτογραφία για ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ ΑΠΟ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός για τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Αδερφός του Παναγιώτη και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη στην ηλικία του. Για αυτόν τον λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχτηκαν για την περίπτωση του 18χρονου πορτιέρο, εκδηλώνοντας την επιθυμία τους να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή από τη Στουτγάρδη. Κάτι που μεταφέρθηκε και στους μάνατζερ του «μικρού».

Ποια ήταν η απάντηση που πήραν οι Πειραιώτες από τη διοίκηση των Σουηβών; Ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν είναι προς πώληση. Μάλιστα, αυτό που έγινε γνωστό και μετέδωσαν και τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας είναι ότι δύο αγγλικές ομάδες έκαναν προτάσεις που έφταναν τα 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, παίρνοντας και πάλι αρνητική απάντηση!

Όπως τονίστηκε, μάλιστα, η Στουτγάρδη όχι μόνο θα κρατήσει τον Οδυσσέα, αλλά συζητάει μαζί του για νέο πολυετές συμβόλαιο και παράλληλα ήδη προωθήθηκε στη θέση του 3ου γκολκίπερ του γερμανικού συλλόγου!

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι ο (βασικός σε όλες τις μικρές εθνικές) Βλαχοδήμος, είναι ο επόμενος βασικός γκολκίπερ της Ανδρών, καθώς το ταλέντο και τα προσόντα του περισσεύουν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ