2012-06-07 04:23:03
Φωτογραφία για Μαθήματα και μεταπτυχιακό στο… φλερτ!
Αν ψάχνετε για απαντήσεις σε ερωτήσεις του τύπου «τι είδους άντρα ψάχνουν οι γυναίκες;» ή θέλετε να μάθετε πώς θα προσεγγίσετε εύκολα... μια γοητευτική γυναίκα, το Babe Master School στο Tελ Αβίβ προσφέρει στους ενδιαφερομένους «προκαταρκτικά» μαθήματα αλλά και «μεταπτυχιακές σπουδές» στο εν λόγω αντικείμενο! Η Sharon Rubinstein έγινε γνωστή στη χώρα της με το βιβλίο «What She Wants» («Τι θέλει μια γυναίκα»), το οποίο αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία μεταξύ των Ισραηλινών ανδρών. Έτσι αποφάσισε πρόσφατα να εγκαινιάσει μια πρωτότυπη Σχολή Εκμάθησης Φλερτ!

«Το βιβλίο ξεπούλησε αλλά από μόνο του δεν έκανε δουλειά! Είναι σαν να τους ζητάς να μάθουν κολύμβηση… θεωρητικά μόνο! Αν δεν τυς ρίξεις στο νερό, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν ποτέ!», λέει με νόημα η Sharon, επεξηγώντας το λόγο ύπαρξης αυτής της πρωτότυπης Σχολής. Σύμφωνα με την ίδια, οι περισσότεροι άνδρες που γράφονται στο Babe Master είναι άνω των 18 ετών, με καλή εκπαίδευση, επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, καλή οικονομική και κοινωνική κατάσταση αλλά δεν τα πάνε και τόσο καλά με την προσέγγιση του άλλου φύλου.


«Παρόλο που φαινομενικά έχουν όλα τα προσόντα για να βρουν τη γυναίκα των ονείρων τους, δεν τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα. Σε αυτό ακριβώς το θέμα τούς βοηθάμε εμείς στη Σχολή. Οι περισσότεροι άντρες που ολοκλήρωσαν τα μαθήματα λένε ότι αποκόμισαν πολλά πράγματα και η εμπειρία εδώ τους βοήθησε να επιτύχουν τους… ρομαντικούς τους στόχους. Κι όσοι βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της εξερεύνησης, είμαι σίγουρη ότι η επιτυχία είναι απλώς θέμα χρόνου. Άλλωστε, έχουν γίνει πια… ειδικοί στο φλερτ!», συμπληρώνει η Sharon.
perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ