2012-06-07 05:31:55
Φωτογραφία για Με ποια άσκηση καις περισσότερες θερμίδες;
Επέλεξε την άσκηση ή τη δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να κάψεις περισσότερες θερμίδες με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! 1. Τρέξιμο ή Κολύμπι

Αν και τα οφέλη της κολύμβησης είναι πολλά (καλογυμνασμένο σώμα, ανακούφιση από αρθριτικούς πόνους), νικητής βγαίνει το τρέξιμο. Τρέχοντας 7 μίλια ανά ώρα σε έντονο ρυθμό καις περίπου 700 θερμίδες, ενώ με το κολύμπι καις περίπου 550 θερμίδες.

2. Ποδήλατο ή roller skating

Επέλεξε το ποδήλατο για τις μετακινήσεις σου, αφού θα γυμναστείς καλύτερα. Κάλυψε 12 με 14 μίλια ανά ώρα για μία ώρα και θα κάψεις 560 θερμίδες, 60 θερμίδες παραπάνω ανά ώρα από ότι θα έκαιγες πάνω στα πατίνια σου. Ότι κι αν επιλέξεις, κράτα σταθερή ταχύτητα!

3. Frisbee ή Beach Volley

Αντί να είσαι ξαπλωμένη στην παραλία, διοργάνωσε ένα φιλικό τουρνουά Beach Volley. Ένα παιχνίδι διάρκειας μιας ώρας θα σε βοηθήσει να κάψεις 484 θερμίδες, ενώ με μια ώρα Frisbee θα κάψεις γύρω στις 208.


4. Kayak ή Surf

Ενώ και τα δύο αθλήματα κάνουν καλό στον κορμό και τα χέρια σου, με το καγιάκ καις περισσότερες από 100 θερμίδες παραπάνω από το Surf. Ξεκίνα λοιπόν το κουπί αφού σε μια ώρα θα κάψεις 346 θερμίδες.

5. Πεζοπορία ή ιππασία

Μπορεί η ιππασία να ωφελεί τον κορμό σου, αλλά η πεζοπορία είναι το άθλημα που πρέπει να προτιμήσεις για το απόλυτο κάψιμο θερμίδων. Με την ιππασία καις 270 θερμίδες, ενώ με την πεζοπορία καις πάνω από 400. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, για να μην μείνεις στα μισά της διαδρομής.

6. Δουλειές στον κήπο ή πλύσιμο αυτοκινήτου

Το πλύσιμο του αυτοκινήτου θα σε δροσίσει τις ζεστές ημέρες που έρχονται αλλά κάνοντας δουλειές στον κήπο, θα κάψεις περισσότερες από 270 θερμίδες. Αν δεν έχεις μεγάλο κήπο και το πλύσιμο καλό είναι, αφού θα σε βοηθήσει να κάψεις περίπου 200 θερμίδες.

7. Γιόγκα ή γρήγορο περπάτημα

Γιόγκα φυσικά! Μετέφερε την power yoga σου σε εξωτερικό χώρο και κάψε 340 θερμίδες την ώρα. Ένα γρήγορο περπάτημα για μια ώρα θα σε βοηθήσει να κάψεις περίπου 242 θερμίδες.
shape.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ