2012-06-07 05:25:05
Φωτογραφία για Σενάρια για το τι κρύβεται πίσω από τα φονικά ρίχτερ στην Ιταλία
Προφητείες των Μάγια, ευθυγράμμιση πλανητών, μυστικές έρευνες των ΗΠΑ... είναι κάποιες από τις ερμηνείες που έχουν δοθεί σε ό, τι αφορά στα αίτια πρόκλησης των φονικών σεισμών στην Ιταλία Από την πλευρά τους οι επιστήμονες αποδίδουν τον Εγκέλαδο στο αποτέλεσμα της ξαφνικής απελευθέρωσης συσσωρευμένης ενέργειας στο φλοιό της Γης, όμως πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν την εξήγηση αυτή προχωρώντας στην παράθεση πιο παράξενων έως και μεταφυσικών ερμηνειών...

Κάποιοι λοιπόν συσχετίζουν τους φονικούς σεισμούς που έχουν πλήξει τη Βόρεια Ιταλία με την ευθυγράμμιση των πλανητών, το fracking και τις μυστικές έρευνες του κέντρου HAARP...

Ο ηγέτης του Κινήματος 5 Αστέρων Μπέπε Γκρίλο ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει την σεισμική δραστηριότητα εντός 24 ωρών από την εκδήλωσή της.

«Υπήρχαν ενδείξεις ότι θα γινόταν μεγάλος σεισμός στην Ιταλία σήμερα», δήλωσε ο ερευνητής που κατηγορεί τους υπευθύνους ότι δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις του με αποτέλεσμα να έχουμε 17 νεκρούς, αγνοούμενους, εκατοντάδες τραυματίες και χιλιάδες άστεγους.


Πέρα όμως από τις προβλέψεις του Τζουλιάνι που οι ειδικοί δεν έλαβαν υπόψη τους, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και άλλες πρωτότυπες θεωρίες.

Μια από αυτές είναι και το λεγόμενο fracking, δηλαδή μια αμφιλεγόμενη μέθοδος εξόρυξης υδρογονανθράκων.

«Ο σεισμός στην Εμίλια Ρομάνα προκλήθηκε από υπόγειες γεωλογικές έρευνες. Η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι έχει υπογράψει συμφωνία με το Τέξας για την εξερεύνηση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων», αναφέρει κείμενο στο διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα ένα άλλο σενάριο βλέπει πίσω από τα ρίχτερ που έσπειραν το θάνατο,το HAARP, ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα που δημιούργησε η κυβέρνηση των Η.Π.Α. για λογαριασμό της πολεμικής Αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού της.

Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή λοιπόν, οι επιστήμονες του κέντρου προκαλούν τις δονήσεις για να εξετάσουν την αλληλεπίδραση του φλοιού της γης με την ιονόσφαιρα. Πολλοί δε αποδίδουν ευθύνες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για πλημμύρες, τσουνάμι, τυφώνες και άλλα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καμία πτώση τιμής για το PS Vita
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καμία πτώση τιμής για το PS Vita
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ