2012-06-07 05:22:35
Φωτογραφία για Καμία πτώση τιμής για το PS Vita
Μόνο στη Γαλλία θα πωλείται 50 ευρώ φθηνότερα!

Ο Shuhei Yoshida, πρόεδρός της Sony Worldwide Studios... δήλωσε στην φετινή E3 ότι η τιμή του PS Vita είναι λογική, παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις της κονσόλας είναι αποκαρδιωτικές. Ανέφερε ότι ενδεχόμενη μείωση τιμής είναι απίθανο να συμβεί μέσα στο τρέχον έτος. Το στέλεχος της Sony τόνισε πως κατανοεί ότι το κόστος του PS Vita είναι αρκετά μεγάλο από τη στιγμή που κάποιος θα πρέπει να προμηθευτεί και μια memory card, αλλά για να ρίξει την τιμή η εταιρία θα πρέπει πρώτα να ελαττώσει το κόστος παράγωγης, κάτι που όπως πρόσθεσε δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητά της.

Πρώτο μέλημα της εταιρίας είναι να προσφέρει περισσότερους τίτλους που θ' αξιοποιήσουν τις ομολογουμένως μεγάλες δυνατότητες της κονσόλας. Ο Yoshida άσκησε κριτική "εκ των έσω" στη συνέντευξη τύπου της Sony στην E3, καθότι θεωρούσε ότι θα έπρεπε να είχαν παρουσιαστεί περισσότεροι τίτλοι. Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην κάλυψη της εκδήλωσής από το GameWorld, οι νέες κυκλοφορίες που παρουσιάστηκαν από την Sony ήταν ουσιαστικά το Assassin's Creed 3: Liberation και το Playstation All-Stars Battle Royale. Σίγουρα οι κάτοχοι PS Vita περίμεναν να δουν πολύ περισσότερα πράγματα και αναμφίβολα απογοητεύτηκαν.


Οι πωλήσεις του PS Vita στο τέλος του πρώτου τρίμηνου του 2012 ήταν μόλις 1.8 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως, αριθμός κατά πολύ μικρότερος από τις πωλήσεις που σημείωσε το PSP μέσα στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι η Sony προχώρησε σε μείωση τιμής της κονσόλας στη Γαλλία κατά 50 ευρώ, από την 1η Ιουνίου ως τις 15 Ιουλίου. Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο η προσφορά δεν θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση από τη Sony.
gameworld.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ