2012-06-07 08:14:09
Φωτογραφία για ΣΤΟ ''ΚΟΚΚΙΝΟ'' Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ
Επίσκεψη στους Νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Την Τετάρτη, ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του σε διαδικτυακή εκπομπή επισήμανε πως «ό,τι έχουμε βάλει μπροστά για να το αλλάξουμε, το έχουμε βρει στο ισοδύναμό του», ενώ υποστήριξε ότι το πρόγραμμα του κόμματος του είναι «πλήρες και κοστολογημένο».

«Έχει να κερδίσει ο πολίτης από το πρόγραμμά μας. Δουλειές, την σταθερότητα του ευρώ, ανάπτυξη και ανακούφιση για τα χρέη του, αλλά και για πολλές ακραίες αδικίες που γίνανε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Ελευσίνα, εμφανίστηκε ακόμη πιο αισιόδοξος για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είπε ότι στις 17 Ιουνίου «φεύγουν, χέρι-χέρι, για να ησυχάσει ο λαός και ν' αλλάξει πορεία ο τόπος».


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ανοιχτή επιστολή προς τους Έλληνες πολίτες και τους ψηφοφόρους, την Τετάρτη, επισήμανε πως στις 18 Ιουνίου η χώρα πρέπει να είναι ενωμένη και έτοιμη για μια πανεθνική προσπάθεια που θα τη βγάλει οριστικά και με ασφάλεια από την κρίση και την εξάρτηση.  Σήμερα ο κ. Βενιζέλος θα έχει συναντήσεις με τα προεδρεία διδασκόντων ΑΕΙ, ΤΕΙ και Ελλήνων ερευνητών και με το [προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.ΠΕ), ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση - συζήτηση για τον αθλητισμό.

«Καμία κυβέρνηση εντός της ΕΕ δεν μπορεί να σώσει το λαό και αυτή η θέση ξεχωρίζει το ΚΚΕ από τα άλλα κόμματα», δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά την ομιλία της, την Τετάρτη, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διοργάνωσαν συνδιάσκεψη για την οικονομία και την ασφάλεια την Τετάρτη με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο. Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε μεταξύ άλλων τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι παρακαλούνε να συγκυβερνήσουν «προκειμένου να αποτελειώσουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες».

Σε Ασπρόπυργο και Μέγαρα βρέθηκαν την Τετάρτη ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Την ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση στην Ελλάδα μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου επισήμανε εκ νέου την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, που περιόδευσε στη Θεσσαλία. Σήμερα ο κ. Κουβέλης θα έχει συνάντηση με την ΠΟΣΔΕΠ, την ΟΣΕΠ-ΤΕΙ και την Ένωση Ελλήνων Ερευνητών.

Με φόντο το ΧΥΤΑ στη Φυλή, έναν τόπο - μνημείο, που θα μπορούσε να αναδειχθεί ως λόγος για να πούμε «φτάνει πια και να σταματήσουμε να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί» και σύνθημα «άναψε πράσινο, υπάρχει άλλος δρόμος», οι Οικολόγοι Πράσινοι (ΟΠ) έδωσαν την Τετάρτη την εκλογική διακαναλική τους συνέντευξη Τύπου, παρουσιάζοντας τις θέσεις τους.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ