2012-06-07 10:38:07
Φωτογραφία για Αναστολή στον «Αδέσμευτο», απεργίες σε ραδιόφωνα
Μια αναστολή και δύο απεργίες για τα ΜΜΕ. Η απεργία στον «Αδέσμευτο Τύπο» ανεστάλη, ενώ κηρύχθηκαν 48ωρες στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «V FM», «BEST RADIO» και «NITRO 102,5», «DERTI 9,86». Η ανακοίνωση για τον «Αδέσμευτο Τύπο»..

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά από τη σημερινή έγγραφη δέσμευση του Εκδότη – Διευθυντή του «Αδέσμευτου Τύπου» Δημήτρη Ρίζου για άμεση καταβολή μέρους των δεδουλευμένων, που οφείλονται στους εργαζόμενους, ύψους 50.000 ευρώ αποφάσισε την αναστολή της προγραμματισμένης 48ωρης απεργίας.

Στην έγγραφη δέσμευση, η οποία απεστάλη μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Ρίζου με την ΕΣΗΕΑ, αναφέρεται ρητά ότι τα υπόλοιπα από τα οφειλόμενα θα καταβληθούν μέχρι τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012, ενώ ανάλογη δέσμευση ανέλαβε ο κ. Ρίζος και απέναντι στην ΕΤΗΠΤΑ.

Το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ θα επανέλθει, προς τον εκδότη-διευθυντή της εφημερίδας για να λάβει χρονικές δεσμεύσεις για την εξόφληση και των υπόλοιπων δεδουλευμένων.


Η ανακοίνωση για «V FM» και «BEST RADIO»

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «V FM» και «BEST RADIO» από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 7 Ιουνίου έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 9 Ιουνίου 2012.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Απρίλιο και παρά τις συνεχόμενες υποσχέσεις της εργοδοσίας, δεν καταβάλλονται οι δεδουλευμένες αποδοχές τους.

Οι Ενώσεις ζητούν:

Την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους δημοσιογράφους και στους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «V FM» και «BEST RADIO».

Η ανακοίνωση για «NITRO 102,5» και « DERTI 9,86»

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «NITRO 102,5» και « DERTI 9,86» από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 7 Ιουνίου έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 9 Ιουνίου 2012.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Απρίλιο και παρά τις συνεχόμενες υποσχέσεις της εργοδοσίας, δεν καταβάλλονται οι δεδουλευμένες αποδοχές τους.

Οι Ενώσεις ζητούν:

Την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους δημοσιογράφους και στους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «NITRO 102,5» και « DERTI 9,86».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ