2012-06-07 11:03:22
Φωτογραφία για Καρέ καρέ η νύχτα θρίλερ στην Παιανία
Η ανθρωποκτονία ενός εκ των δύο διαρρηκτών, αλβανικής καταγωγής, στην Παιανία από νεαρό κάτοικο της περιοχής, στο σπίτι του οποίου μπήκαν για να τον ληστέψουν απέδειξε για μία ακόμα φορά την αύξηση του οργανωμένου εγκλήματος που δρα στην Αττική.

Στις 2:50 τα ξημερώματα ο νεκρός Αλβανός και ο συνεργός του αποπειράθηκαν να ληστέψουν οικία στην Παιανία, στη συμβολή των οδών Κασσιόπης και Παπαγεωργίου.

Οι ένοικοι τούς αντελήφθησαν με αποτέλεσμα οι ληστές να φύγουν από το σπίτι. Οι δράστες μετακινήθηκαν σε μία απόσταση περίπου πενήντα μέτρων, όπου βρίσκεται άλλο διαμέρισμα, του οποίου παραβίασαν την κεντρική του είσοδο.

Αμέσως άρχισε να ηχεί ο συναγερμός ενώ οι δράστες είχαν μπει ήδη μέσα στο σπίτι και είχαν ακινητοποιήσει το αντρόγυνο και τα δύο τους παιδιά.

Ο ένας εκ των δραστών με την απειλή όπλου, ζήτησε από τη γυναίκα να απενεργοποιήσει το συναγερμό ενώ ο ένας από τους γιους της οικογένειας συνεπλάκη με τους δύο κακοποιούς.


Κάτω από τις συνθήκες αυτές, οι δράστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι, ενώ οι περίοικοι είχαν ξυπνήσει από τις φωνές και είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η άμεση δράση δέχτηκε δύο κλήσεις, μία στις 2:50 και μία στις 3:00. Τρία λεπτά μετά τη δεύτερη κλήση έφτασε περιπολικό στο σημείο χωρίς ωστόσο οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τους κακοποιούς.

Λίγα λεπτά μετά, το περιπολικό δέχτηκε σήμα από το κέντρο να πάει σε άλλο περιστατικό, εγκαταλείποντας την περιοχή.

Οι περίοικοι εντόπισαν τους δύο Αλβανούς με αποτέλεσμα τον έναν να τον ακινητοποιήσουν και την ίδια στιγμή ο ένας από τους δύο γιους της δεύτερης οικογένειας να πυροβολήσει δύο φορές στον αέρα. Στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει τον δεύτερο Αλβανό τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ