2018-10-03 11:45:32
Φωτογραφία για Πρεμιέρα απόψε για τη #mourmoura - Διαβάστε τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο!
 Η «Μουρμούρα» ξαναχτυπά για έκτη χρονιά! Με παλιές και καινούργιες αγάπες! Θα ζήσουμε μαζί τους τις χαρές, τα παθήματα και τα… μαθήματα τους. Μια νέα χρονιά, με περισσότερο κέφι, φαντασία, έμπνευση και πολλή καθημερινότητα! Στην αστεία εκδοχή της Συγκεκριμένα, απόψε:

Ο Ηλίας, με τη βοήθεια της μητέρας του, της Ελπινίκης (Ελένη Γερασιμίδου), ψάχνουν για σπίτι στον νέο τόπο διαμονής του, στον Πύργο. Το διαμέρισμα που βρίσκουν τα έχει όλα: κεντρική θέρμανση, λίγα κοινόχρηστα, και μια σπιτονοικοκυρά που, όπως φαίνεται, βλέπει τον Ηλία ως κάτι παραπάνω από έναν απλό νοικάρη Μετά από την πρόταση γάμου, η Βέλη περιμένει τον Άγγελο να γυρίσει από τη Δανία και να επιμένει ακόμα να παντρευτούν. Όμως εκείνος επιστρέφει αλλαγμένος, χαλαρός και... με μουστάκι.

Η Ξένια γίνεται διευθύντρια στο σχολείο, αλλά για κακή τύχη του Μπάμπη γίνεται διευθύντρια και στο σπίτι. Ο Μπάμπης όμως δεν τα σηκώνει αυτά. 


Η Βούλα κατηγορεί τον Μηνά πως δεν έχει φαντασία. Αυτό που «ζει» όμως εκείνος με τους δυο τους ήρωες βγαλμένους από ταινία του εξήντα, την διαψεύδει… 

Αξίζει να αναφερθεί ότι:

Μεγάλες ανατροπές μας επιφυλάσσει  ο αγαπημένος μας Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Η καινούργια σεζόν θα τον βρει μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη πόλη. Διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μια που ο κοινός τους βίος με την Μαρίνα τελείωσε. Δίπλα του και, ίσως όχι και τόσο στενοχωρημένη με τις εξελίξεις, η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) η μάνα–βράχος, που δεν θ’ αφήσει τον γιο της χωρίς στήριγμα, αλλά και χωρίς μουρμούρα. Φαντάζει αδύνατο να δούμε τον Ηλία χωρίς τη Μαρίνα του, αλλά οι ανατροπές κρατούν άσβεστη αυτή τη φλόγα που λέγεται «Μουρμούρα». Εξάλλου, ο «τυφώνας Καίτη» (Κλέλια Ρένεση) θα μπει δυναμικά στη ζωή του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Νέα φάση ζωής για τον Ηλία, που κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα γεμίσει με απίθανες καταστάσεις την καθημερινότητά του. 

Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στον ALPHA!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ