2018-10-04 00:22:11
Φωτογραφία για «Είσαι πολύ ωραίος άντρας. Κουκλάκι..αλλά και πολύ μαλ@κ…»: Επική φάρσα- καβγάς του Χίου στον Ψινάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Τον ξέρουμε- εδώ και πολλά χρόνια- όλοι. Είναι ο πιο «εκρηκτικός» δημοσιογράφος κι αυτός που το λεξιλόγιό του αποτελείται από μυριάδες… απρεπείς λέξεις, που δε διστάζει να τις χρησιμοποιήσει για τον οποιονδήποτε.

Μιλάμε, φυσικά, για τον Στέφανο Χίο του διαβόητου «Μακελειού». Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης τσακώνεται on air με τους πάντες και τα πάντα κι αυτή τη φορά αποφάσισε να τα βάλει με τον δήμαρχο Μαραθώνα, τον Ηλία Ψινάκη.

Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δύο τους;

Αρχικά ο Χίος τηλεφωνεί στον Ψινάκη και του συστήνεται ως Δημήτριος Παναγιωτόπουλος από την τροχαία της Αγίας Παρασκευής και ζητάει τα στοιχεία του για μια κλήση στο δήμαρχο.

Στη συνέχεια, μεσολαβεί μια μικρή συζήτηση για τα… ζώδια, την ηλικία του καθενός, πριν ο «Παναγιωτόπουλος» προβεί σ’ ένα κομπλιμέντο, αποκαλώντας τον συνομιλητή του «Πολύ ωραίος άντρας», πριν περάσει στο «κουκλάκι» και μετά ακολουθήσει, φυσικά, το «μπαμ», που εξελίχθηκε σε ευθεία επίθεση στον Ψινάκη για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Ραφήνα και το Μάτι, με τον δημοσιογράφο να του ζητάει να πάει στην εισαγγελία και να παραδοθεί.

Δείτε παρακάτω το επικό σκηνικό:
instanews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ