2018-10-04 08:09:34
Φωτογραφία για Ιταλία: O Michael Kors αγόρασε τον οίκο Versace αντί 1,83 δισ. ευρώ
Η απόκτηση του Versace είναι ένας σημαντικός σταθμός για τον όμιλό μας. Με τους δικούς μας πόρους, πιστεύουμε ότι ο οίκος Βερσάτσε θα μεγαλώσει για να ξεπεράσει έναν κύκλο εργασιών δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων", τόνισε ο επικεφαλής του Michael Kors Τζον 'Αιντολ σε ανακοίνωση.

"Είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για τον Βερσάτσε. Είμαι περήφανη που η εταιρία θα παραμείνει πολύ ισχυρή τόσο στον χώρο της μόδας όσο και στον σύγχρονο πολιτισμό", δήλωσε από την πλευρά της η Ντονατέλα Βερσάτσε, καλλιτεχνική διευθύντρια και αντιπρόεδρος του ομώνυμου ομίλου.

Συνώνυμο της λάμψης και της μεγαλοπρέπειας στην ιταλική μόδα, με πολυτελείς και σέξι κολεξιόν, ο διάσημος οίκος μόδας με σήμα κατατεθέν το κεφάλι της μέδουσας ιδρύθηκε από τον Τζιάνι Βερσάτσε και τον αδελφό του Σάντο το 1978. Μετά τη δολοφονία του Τζιάνι το 1997, η εταιρία γνώρισε δύσκολα χρόνια πριν ξαναβρεί τη λάμψη της χάρη σε μια μεγάλη επαναδιοργάνωση και στις πρωτοβουλίες της Ντονατέλα, της αδελφής των ιδρυτών του οίκου. Είναι η τελευταία ιταλική φίρμα που περνά σε χέρια ξένων επενδυτών.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ