2012-06-07 12:30:03
Φωτογραφία για Παπουτσάκης: «Παράνομα όσα κάναμε»
Άφησε τις αιχμές ο Παπουτσάκης και μίλησε για τα όσα έχουν κάνει στην Super League σχετικά με τις αδειοδοτήσεις τονίζοντας πως είναι – με την έγκριση της ΕΠΟ – όλα παράνομα!

Αναλυτικά όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, στον «Athletic radio»:

Για το κατά πόσο έχει τύχη η πρόταση με τις 19 ομάδες στην Σούπερ Λίγκα:

«Αυτήν την στιγμή χρειάζεται να ηρεμήσει ο τόπος και το ποδόσφαιρο. Να παίξουν και οι 19 ομάδες ώστε να πάρουμε μια σοβαρή απόφαση. Δεν διαφωνώ ότι οι άλλες ομάδες έχουν δίκιο, όμως και εμείς, που έχουμε υποβιβαστεί έχουμε δίκιο και πρέπει να το βρούμε. Έτσι, πρέπει να πάρουμε μια απόφαση που θα ηρεμήσει τα πράγματα γιατί αυτήν την στιγμή βράζει ένα καζάνι στην Θεσσαλονίκη μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη. Βράζει ένα καζάνι στην Αθήνα μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι αυτή η πρόταση πρέπει να ψηφιστεί παμψηφεί την Δευτέρα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 19 ομάδες. Παράλληλα, θα δώσουμε στη NOVA ένα προϊόν με περισσότερες ομάδες και περισσότερα παιχνίδια. Ας μην παίξουμε πλέι-οφ που δεν θέλει καμία ομάδα αλλά το κάνουμε μέχρι σήμερα για το χατίρι της NOVA».


Για το κατά πόσο μπορεί να περάσει η πρόταση αυτή από την ΕΠΟ:

«Γιατί να μην περάσει από την ΕΠΟ; Όλα όσα έχουμε κάνει με την αδειοδότηση είναι παράνομα. Έχουν την έγκριση της ΕΠΟ όμως όλα αυτά είναι παράνομα. Πέρυσι αλλάξαμε τον ΚΑΠ, γιατί να μην τον αλλάξουμε φέτος ώστε να ηρεμήσουν άπαντες;».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ