2018-10-05 08:14:01
Φωτογραφία για Άργος: Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας της 11χρονης Στέλλας που σκότωσε ο αδερφοκτόνος
Η εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου παρουσίασε την πρώτη ανάρτηση της μητέρας που έχασε την κόρη της όταν ο ετεροθαλής αδερφός της μικρής (από τον προηγούμενο γάμο του πατέρα) εισέβαλε στο σπίτι τους στο Άργος και την πυροβόλησε. Το αποτέλεσμα ήταν το κοριτσάκι να πέσει νεκρό.

Στην πρώτη της ανάρτηση η μητέρα απευθύνεται στο 10χρονο αγγελούδι της και ζητάει συγγνώμη που δεν κατάφερε να το προστατέψει. «Δεν μπόρεσα να σε προστατέψω μωρό μου. Εσύ με προστάτεψες ζωή μου» γράφει μεταξύ άλλων στο facebook και συνεχίζει: «Στέλλα μου είσαι το παιδί που πάντα ήθελα στη ζωή μου». 

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το μεσημεριανό γεύμα της οικογένειας. Ο πατέρας έφυγε από το σπίτι για κάποιες δουλειές, όπως επισημαίνουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από το νομό Αργολίδας και τότε ο 29χρονος γιατρός - που εργαζόταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αττική - άρπαξε την ευκαιρία και - άγνωστο γιατί - πήγε στο δωμάτιο της αδερφής του και την πυροβόλησε. Στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί σε διάφορα σημεία μέσα στο δωμάτιο και έβαλε φωτιά στο σαλόνι.


Η μητριά του όταν άκουσε τους πυροβολισμούς πρόλαβε να κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο του σπιτιού, από όπου κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει βοήθεια.

«Θα μας κάψει ζωντανούς, βοήθεια...», φώναξε σε γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν γρήγορα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Η μητέρα στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς τόνισε πως ο 29χρονος λίγο μετά την δολοφονία της ίδιας του της αδερφής φώναζε «θα σας φάω όλους...». Παράλληλα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα γεγονός που είχε προβληματίσει τον πατέρα του στο παρελθόν. Μάλιστα, είχε κάνει προσπάθειες να μπει σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά τις φωνές της ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είχε προλάβει ήδη να πυροβολήσει τουλάχιστον επτά φορές μέσα στο δωμάτιο της αδερφής του.

Εν συνεχεία, ο αδελφοκτόνος, ανέβηκε στο δώμα της μεζονέτας και έδωσε τέλος στη ζωή του, με την καραμπίνα του.

Τι σχολίασε η οικογένεια του αδελφοκτόνου

«Ήταν ένα απόμακρο παιδί από τότε που έφυγε στην Αθήνα για να δουλέψει. Δεν μας είχε δώσει κάποιο ανησυχητικό δείγμα για να θεωρήσουμε πως θα έκανε κάτι τέτοιο», υποστηρίζουν οι γονείς.

«Πάθαμε καταστροφή. Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Τον 29χρονο τον αγαπούσαμε, του τα δώσαμε όλα και έκανε αυτή την καταστροφή;», λέει ο θείος της 11χρονης. Ο νεαρός φοιτητής δεν ήταν βιολογικό παιδί της αναισθησιολόγου, όμως τον αγκάλιασε και βρισκόταν δίπλα του από μικρή ηλικία, ακριβώς σαν να ήταν δικό της παιδί.

 https://www.dikaiologitika.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ