2012-06-07 13:06:07
Φωτογραφία για ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Γνωστός τραμπούκος ο Ηλ. Κασιδιάρης
Οι τραμπουκισμοί Κασιδιάρη δείχνουν πως εχθρός της Χρ. Αυγής και του φασισμού είναι η Αριστερά και κάθε κομμάτι της κοινωνίας που είναι ανυπεράσπιστο, και ποτέ η εξουσία, επισημαίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σε μακροσκελή ανακοίνωσή της, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημειώνει ότι η σημερινή «έκρηξη βίας από το στέλεχος της Χρ. Αυγής έρχεται μετά από μια σειρά οργανωμένων επιθέσεων σε βάρος μεταναστών, αλλά και αγωνιστών της αριστεράς, επιδείξεων δύναμης του παρακρατικού μηχανισμού με δήθεν μηχανοκίνητες πορείες υπό την επίβλεψη της αστυνομίας».

Όπως επισημαίνει, η βαρβαρότητα σε ζωντανή μετάδοση είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι υποτιμήθηκαν όλα αυτά, εξωραΐστηκαν ως "λάιφ στάιλ", αξιοποιήθηκαν για να ξεχαστεί το Μνημόνιο, ότι αντιμετωπίστηκαν οι τραμπούκοι της Χρ. Αυγή με το γάντι» και στο σημείο αυτό χαρακτηρίζει τον Ηλία Κασιδιάρη «γνωστό τραμπούκο», υπενθυμίζοντας πως είναι υπόδικος για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


«Αυτός είναι ο φασισμός», υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων στην ίδια ανακοίνωση, «δε συζητά και όταν νομίζει ότι έχει πλάτες, χτυπά όσους υπερασπίζονται δικαιώματα, σε μια κοινωνία όπου η Τρόικα και οι πολιτικοί της λένε πως στο όνομα του χρέους τα δικαιώματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας είναι πολυτέλεια».

«Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός. Δεν πρέπει να περιμένουμε να δούμε στα κανάλια το νέο τρομοκρατικό χτύπημα των φασιστών. Η πάλη ενάντια στο Μνημόνιο είναι πάλη ενάντια σε κάθε φασισμό», καταλήγει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ως πρώτη απάντηση, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στην Ομόνοια, στις 7μμ.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ