2012-06-07 13:02:07
Φωτογραφία για «Άγριο ξύλο» στην εκπομπή του Παπαδάκη - Ο Κασιδιάρης πλάκωσε στις Μπουνιές την Κανέλλη ζωντανά στον αέρα [ΒΙΝΤΕΟ]
Άγριο ξύλο στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1, αφήνοντας άφωνους τους καλεσμένους πολιτικούς εκπροσώπους και τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη.

Μετά από αντιπαράθεση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης (του οποίου η δίκη για άλλα αδικήματα αναβλήθηκε χτες Τετάρτη) χαστούκισε on air τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ενώ νωρίτερα δεν δίστασε να πετάξει ένα ποτήρι με νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του και συγκεκριμένα του έκανε την εξής ερώτηση: "Αναβολή πήρατε για τη δίκη σας;".

Ο ίδιος της απηύθυνε το λόγο, λέγοντας "Άντε βρε νούμερο με τους ρουφιάνους από το κόμμα σου που μας τρέχουν στα δικαστήρια", ενώ απευθυνόμενος στην Λιάνα Κανέλλη, είπε "Άντε βρε παλιοκουμμούνι που δεν ασχολείσαι με τα φασισταριά".

Το λεπτό εκείνο και σε συζήτηση που αφορούσε στον εθνικό πλούτο της χώρας και την κατάλληλη αξιοποίησή του, ο ίδιος πέταξε πρώτα ποτήρι με νερό στην κ
. Δούρου και όταν η κ. Κανέλλη αντέδρασε με το να το χτυπήσει με εφημερίδα, προκειμένου να τον ηρεμήσει, ο ίδιος σηκώθηκε όρθιος και γροθοκόπησε την ίδια στο πρόσωπο. "Φοβήθηκα να μην πετάξει μπουκάλια και τραυματίσει ανθρώπους", δήλωσε σοκαρισμένη η βουλευτής του ΚΚΕ λίγο αργότερα.

Στο τηλεοπτικό στούντιο επικράτησε πανικός, με το συνεργείο της εκπομπής να προσπαθεί να ηρεμήσει τον αφηνιασμένο Ηλία Κασιδιάρη, αλλά μάταια.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α. λίγα λεπτά μετά το άγριο ξέσπασμά του εναντίον των πολιτικών εκπροσώπων αποχώρησε από την εκπομπή, ενώ η ζωντανή σύνδεση διεκόπη εκτάκτως, ωστόσο, μετά το διάλειμμα ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές  και εστίασε το τηλεοπτικό πλάνο στους μώλωπες της κ. Κανέλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης χειροδίκησε και κατά του Α. Δελλατόλα και του Γ. Παπαδάκη, ενώ φεύγοντας από το στούντιο απείλησε ότι θα επιστρέψει με 100 άτομα.

Καλεσμένος στην ίδια εκπομπή ήταν και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής της Α' Αθηνών της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος λίγο αργότερα δήλωσε: "Ο κ. Κασιδιάρης δραπέτευσε ακόμα και από ένα δωμάτιο που προσωρινά τον έβαλε συνεργείο της εκπομπής, προκειμένου να ηρεμήσει. 

Σχεδόν έσπασε την πόρτα και έφυγε, τρέχοντας".

Στο μεταξύ, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση, αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Το αυτόφωρο λήγει το Σάββατο το πρωί.



Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη από newsview 
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ