2018-10-06 13:05:21
Φωτογραφία για Ο Αϊβάζης για τη συμμετοχή του στο ''Έγκλημα'' του ΑΝΤ1: ''Διάβασα όλη τη δικογραφία για να...''
«Έγκλημα και πάθος» για τον Γιάννη Αϊβάζη! Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο επεισόδιο της σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη, με τον τίτλο «Η απαγωγή».Υποδύεται έναν επιτυχημένο κτηματομεσίτη, τον Λεωνίδα Ιωάννου, ο οποίος διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την Αλεξάνδρα Καλατζή (Στεφανία Γκουρνέλου), που καταλήγει στον θάνατο! 

«Το μοιραίο πάθος που ζει το ζευγάρι και βρίσκει διέξοδο στα ερωτικά παιχνίδια θα οδηγήσει στο έγκλημα» λέει ο ηθοποιός και προσθέτει: «Το επεισόδιο βασίζεται πολύ στις ερωτικές σκηνές, κι αυτή ήταν η δυσκολία που συνάντησα στα γυρίσματα. Προσπαθήσαμε να αποδώσουμε τις σκηνές με ρεαλισμό... Ήταν αρκετά δύσκολο, λοιπόν, να προσπαθείς να μεταφέρεις το πάθος και να πείσεις σκηνοθέτη και θεατές».

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Γιάννη Αϊβάζη σε πιο... soft ρόλους. Πόσο δύσκολο ήταν να μπει στην ψυχοσύνθεση του ήρωά του;  

«Διάβασα όλη τη δικογραφία για να μπορέσω να πλησιάσω τον ρόλο. Βεβαίως, όταν υποδύομαι έναν χαρακτήρα, προσπαθώ να είμαι αμερόληπτος και να μην επηρεάζομαι από τη μια ή την άλλη πλευρά. Σίγουρα ήταν δύσκολο να υποδυθώ τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά ήταν από τις ωραιότερες καλλιτεχνικές στιγμές μου! Είχε τεράστιο ενδιαφέρον το να μπω στον τρόπο σκέψης του».


Τον ρωτάμε αν φοβάται την κριτική, τι θα ειπωθεί για την ερμηνεία του μετά την προβολή του επεισοδίου... 

«Η δουλειά μου δεν είναι να ακούω σχόλια» ,μας λέει και προσθέτει: «Εγώ προσπαθώ να αποδώσω τον χαρακτήρα όπως τον φαντάστηκε ο σκηνοθέτης. Για μένα δεν έχει σημασία αν ο ρόλος είναι ακραίος ή όχι. Ο ηθοποιός κάνει τέχνη, δεν κάνει κάτι για να προκαλέσει» ,λέει. 

Πώς αντέδρασε η σύζυγος και συνάδελφός του Μαρία Κορινθίου, όταν την ενημέρωσε ότι θα υποδυθεί έναν βιτσιόζο άντρα σε ένα επεισόδιο με πολλές ερωτικές σκηνές; 

«Το μόνο που της είπα είναι ότι είναι λίγο ακραίο αυτό που κλήθηκα να κάνω», μας απαντά λακωνικά.

Εspresso- Τεριάννα Παππά

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ