2018-10-08 18:44:01
Φωτογραφία για Γιατί η Microsoft αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει το USB-C
Τα νέα προϊόντα όπως το Microsoft Surface Pro 6 και το Surface Laptop 2, σε αντίθεση με τις προσδοκίες των χρηστών, δεν έλαβαν θύρα USB-C.Οι εκπρόσωποι της εταιρείας εξήγησαν γιατί αυτό δεν συνέβη.

Στις 3 Οκτωβρίου παρουσιάστηκε από τη Microsoft, το tablet Surface Pro 6 και ο φορητός υπολογιστής Surface Laptop 2 που όμως δεν έλαβαν υποδοχή USB-C, η οποία προκάλεσε ερωτήματα όχι μόνο από τους απλούς χρήστες και τους οπαδούς της εταιρείας, αλλά και από τους δημοσιογράφους. Η απόφαση σχολιάστηκε από τον αντιπρόεδρο της Microsoft Panos Panay, επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης επιφανειακών προϊόντων.

Σύμφωνα με τon Panay, οι υποδοχές USB-C δεν είναι παρά μια τάση της μόδας στον κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας. Η χρήση ενός νέου τύπου θύρας θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τα προϊόντα του παρελθόντος της εταιρείας, καθιστώντας τα λιγότερο επιτυχημένα σε σχέση με τα νέα προϊόντα. Όπως επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Microsoft, η εμφάνιση του USB-C στους φορητούς υπολογιστές και τα tablet της εταιρείας είναι μόνο θέμα χρόνου: χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βεβαιωθείτε ότι η νέα τεχνολογία θα είναι πραγματικά χρήσιμη και επιτυχής στο μέλλον. Επιπλέον, μια αλλαγή στον σύνδεσμο θα μπορούσε να οδηγήσει σε δραστική αλλαγή στο σχεδιασμό των προϊόντων της Microsoft, στην οποία ούτε η εταιρεία ούτε οι χρήστες της είναι έτοιμοι.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ