2018-10-09 17:34:22
Φωτογραφία για Ο Μουτσινάς και το «Όλα» του Θέμου
Εντάξει, ότι δεν υπάρχει... παρθενογένεση ιδιαίτερα στην τηλεόραση είναι γνωστό, αφού όταν κάτι πουλάει στο ένα κανάλι... τσουπ... εμφανίζεται παρόμοιο και σε άλλο... και σε άλλα...!

Έτσι δεν είναι περίεργο που αυτό που στήνεται από την ομάδα του OPEN για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα σας θυμίσει πολύ το «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη, αλλά και του Βαγγέλη Περρή, βεβαίως βεβαίως…!

Η απογευματινή εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Νίκος Μουτσινάς στο OPEN θα θυμίζει πολύ τη μεταμεσονύκτια εκπομπή του ΑΝΤ1 , αλλά και τις μετέπειτα εκπομπές που στηρίχτηκαν σε αυτήν, σε ΣΚΑΪ και EPSILON και έφεραν τη σφραγίδα του Περρή, τις «Rodeo» και Circo.

Τι σημαίνει αυτό; Βίντεο με αποσπάσματα από το… λαμπερό χώρο της τηλεόρασης και της σόουμπιζ με αρκετό… σχόλιο αλά Μουτσινά που ε… το έχει. Έτσι λοιπόν θα μπαινοβγαίνουν στο πλατό οι συνεργάτες του με την πραμάτεια τους και ο παρουσιαστής θα σχολιάζει ό,τι έχει συμβεί
. Ωστόσο ακολουθώντας τη «συνταγή» της εκπομπής του ΑΝΤ1, την «Όλα», θα υπάρχει και κάποιος καλεσμένος ώστε ο Μουτσινάς να κάνει και συνέντευξη που θέλει. Βέβαια… παράκληση των στελεχών του OPEN είναι να αποφεύγει τους… μονολόγους, στιλ «Νικ Ο’ Κλοκ», αλλά ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει οπότε δεν αποκλείεται να μπει σε κάποια… ενότητα της εκπομπής. Από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου λοιπόν που το OPEN αναμένεται να κάνει άνοιγμα ο Νίκος Μουτσινάς θα αναλάβει κάθε απόγευμα να κάνει τους τηλεθεατές να γελούν και να περνούν καλά με την ελπίδα ότι θα περνούν καλά και στο κανάλι βλέποντας τις πτήσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ