2012-06-07 15:41:07
Φωτογραφία για ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ.ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
Ποιός είναι ο 25χρονος που σκότωσε τον διαρρήκτη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος που

άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του άνδρα που εισέβαλε στο σπίτι του, είναι φοιτητής και γιος ιδιοκτήτη γνωστής ταβέρνας στην περιοχή της Παιανίας. Ο νεαρός σπουδάζει στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο άνδρας που πυροβόλησε ήταν 43 ετών, αλβανικής υπηκοότητας και βρέθηκε νεκρός στο δρόμο στη συμβολή των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου στις 04:05 με τραύματα από καραμπίνα.

Ο 43χρονος μαζί με δύο ακόμη άτομα κατάφεραν να διαρρήξουν τρία σπίτια στον ίδιο δρόμο και έγιναν αντιληπτοί. Ενημερώθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες οι οποίες δεν απέδωσαν καρπούς μιας και το περιπολικό που ήταν στο σημείο έφυγε για να πάει σε άλλο συμβάν.

 Οι κάτοικοι μετά και το δεύτερο περιστατικό βγήκαν στους δρόμους. Κάποιοι είχαν μαζί τους κυνηγετικά όπλα. Έπεσαν κάποιοι πυροβολισμοί στον αέρα. Ωστόσο οι δράστες και πάλι δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να εισβάλουν και σε τρίτο σπίτι. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες o 23χρονος που έπεσε θύμα των διαρρηκτών και είχε έρθει στα χέρια μαζί τους, πυροβόλησε με την καραμπίνα του εναντίον του 43χρονου.
tokoskino
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ