2018-10-12 11:20:11
Φωτογραφία για Ένωση ΒΑ Αττικής: Αστυνομικοί σε ρόλο security
Είναι γνωστό ότι σοβαρός και υπολογίσιμος αριθμός συναδέλφων, έχει διατεθεί για τη φύλαξη και ασφάλεια μεγάλων εταιριών ιδιωτικών συμφερόντων. Οι εταιρίες είναι αρκετές στη

Βορειοανατολική Αττική και πλέον υφίσταται μείζον θέμα ομαλής λειτουργίας των διαφόρων Αστυνομικών Υπηρεσιών της Βορειοανατολικής.

Για το θέμα αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο επισκέφτηκε την Παρασκευή 05/10/2018, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ κ. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο.

Ο κ. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗΣ αναγνώρισε ότι όντως υπάρχει θέμα σοβαρής έλλειψης Αστυνομικών των Υπηρεσιών της Β/Α Αττικής και την επόμενη 06/10/2018 αποδεσμεύτηκε η μισή περίπου δύναμη που διατίθενταν, με την υπόσχεση για σταδιακή άμεση απαγκίστρωση όλων των δυνάμεων.

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, έχει αταλάντευτη θέση για τη φύλαξη και ασφάλεια πρώτα των πολιτών ιδίως κάτω από τις σημερινές, μοναδικά δύσκολες, συνθήκες.

Οι Αστυνομικές δυνάμεις πρέπει, κατά την άποψη μας, να διατίθενται με εξαιρετική φειδώ στις μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες και μόνο για την κάλυψη πρόσκαιρων και επιτακτικών αναγκών ασφαλείας τους.

Αναμένουμε λοιπόν, την άμεση υλοποίηση για αποδέσμευση και θα παρακολουθούμε το θέμα έως ότου πάψει να υφίσταται.

easybaa.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ