2018-10-12 16:11:09
Φωτογραφία για Επιμένει ο δικηγόρος: Δεν υπάρχει προσωποποιημένη δίωξη κατά του γιατρού
           Σε νέες δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της Ειρήνης Λαγούδη, του ανθρώπου που έχει στοχοποιηθεί όσο κανείς άλλος στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης.

      Ο γιατρός, αρχικά κατηγορήθηκε ευθέως ως φυσικός και σήμερα ως ηθικός αυτουργός, μετά τα δημοσιεύματα περί άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του.

      Αυτό προκάλεσε πρόσφατα και την «έκρηξη» του δια του δικηγόρου του, επιφυλασσόμενος για τα νόμιμα δικαιώματα του και κάνοντας λόγο για «κανιβαλισμό» σε βάρος του.

      Στον δημοσιογράφο Γ. Σόμπολο, μίλησε πριν από λίγο εκ νέου ο Στράτος Καράτσαλος, δικηγόρος του άνδρα, που αποκάλυψε πως  χθες επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα του Αγρινίου και το μόνο έγγραφο που του υποδείχθηκε ήταν η ποινική δίωξη κατά αγνώστων......     Σημείωσε πως το μόνο έγγραφο που υπάρχει είναι το διαβιβαστικό της ποινικής δικογραφίας στην ανακρίτρια, χωρίς προσωποποιημένη ποινική δίωξη προς τον γιατρό.


ο Στράτος Καράτσαλος

         Είναι ξεκάθαρο πλέον πως υπάρχει σοβαρή διάσταση απόψεων μεταξύ των δικηγόρων που εμπλέκονται, μιας και αλλιώς ερμηνεύεται ένα πιστοποιητικό από τη μια πλευρά και αλλιώς από την άλλη!

       Να θυμίσουμε πως το έγγραφο που πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε από το Πρώτο Θέμα, πιστοποιούσε την διαβίβαση ποινικής δικογραφίας κατά του ιατρού, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά σε δίωξη σε βάρος του.

          Μάλιστα ο κ. Καράτσαλος, φέρεται να ζήτησε έγγραφο που να αναφέρει ρητά την δίωξη σε βάρος του πελάτη του και του απάντησαν πως τέτοιο έγγραφο δεν υπάρχει!

       Η απάντηση αυτή προκαλεί αρκετά ερωτηματικά, σχετικά με τα όσα διέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες από μερίδα του τύπου, ως «αποκλειστικότητες».

       Ανάλογες δηλώσεις έκανε πριν από λίγο, στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Καράτσαλος και στο agriniopress.gr.

https://www.agriniopress.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ