2012-06-07 17:00:01
Φωτογραφία για Επίθεση στην ιστοσελίδα της καταγγέλει η Χρυση Αυγή
Επίθεση στην ιστοσελίδα της καταγγέλει η Χρυσή Αυγή,προκειμένου,όπως λέει να αποκρυφτούν τα αληθινά γεγονότα του σημερινού επεισοδίου Κασιδιάρη-Κανέλη.

 Είναι γεγονόςπάντως πως η ιστοσελίδα είχε "πέσει" για αρκετές ώρες το μεσημέρι.Μπορεί όμως και από τα πολλά "χτυπήματα".Διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλε η Χρυσή Αυγή:..

"Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν αναλάβει εργολαβικά την διαστρέβλωση της αλήθειας και γενικότερα να λειτουργούν ως τα φερέφωνα του συστήματος που καταληστεύει τον Ελληνικό Λαό. Σε αυτό τους τον Αγώνα μοναδικό εμπόδιο η φωνή της Χρυσής Αυγής, η ιστοσελίδα και η εφημερίδα του Κινήματος μας. Η κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας μας, σημαίνει για όλους αυτούς τους ψευδολόγους ότι υπάρχει και μια φωνή που παρουσιάζει τα γεγονότα αληθινά, δηλαδή αντίθετα με τα συμφέροντα τους.

Εκεί έρχονται και αναλαμβάνουν παρακρατικοί μηχανισμοί να αναλάβουν τον ηλεκτρονικό πόλεμο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Την ώρα που χιλιάδες επισκεπτών ήθελαν να μάθουν και την μη συστημική άποψη περί των ζητημάτων κάποιοι μισθοφόροι του συστήματος ξεκίνησαν επίθεση εναντίον της ιστοσελίδας μας. Εμείς δηλώνουμε σε αυτούς, αλλά και στους Έλληνες πολίτες που μας στηρίζουν ότι δεν θα λυγίσουμε κάτω από καμμία επίθεση. Αντιθέτως το μίσος του καθεστώτος, όπως και η αγάπη του Λαού, μας ατσαλώνουν προκειμένου να συνεχίσουμε τον Αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό. Εναντίον Όλων!"
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ