2018-10-17 08:48:46
Φωτογραφία για Razer Phone 2: οθόνη 5.7'' QHD, Snapdragon 845, Chroma RGB
Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Razer προχώρησε στην παρουσίαση του Razer Phone 2, το δεύτερης γενιάς gaming smartphone της με παρόμοια εμφάνιση και ορισμένες σημαντικές αναβαθμίσεις. Το Razer Phone 2 έρχεται με γυαλί στο πίσω μέρος για να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, αλλά και για να προσδώσει οπισθοφωτισμό Chroma RGB για το logo της που μπορεί να διαμορφώνει ο χρήστης όπως επιθυμεί για τις διάφορες ειδοποιήσεις που λαμβάνει η συσκευή του (π.χ. να επιλέξει το μπλε χρώμα για ειδοποιήσεις του Facebook, το κόκκινο για το Gmail κλπ.). Ακόμη, η κατασκευή είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP67 για προστασία από το νερό. Η άλλη μεγάλη αλλαγή αφορά τις κάμερες.

Στη νέα διάταξη της διπλής πίσω κάμερας βρίσκουμε αισθητήρα 12MP με ευρυγώνιο φακό διαφράγματος f/1.75 και οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.) + αισθητήρα 12MP με τηλεφακό διαφράγματος f/2.6. Η εταιρεία εστίασε στη βελτίωση της απόδοσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ αναβάθμισε και το περιβάλλον χρήσης της κάμερας για ταχύτερες λήψεις
. Στην πρόσοψη έχει τοποθετήσει αισθητήρα 8MP για τις selfies. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Razer Phone 2 έρχεται με οθόνη 5.7'' QHD (2560 x 1440) με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 845 με νέο σύστημα ψύξης, 8GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button στο πλάι, dual ηχεία στην πρόσοψη με ξεχωριστούς ενισχυτές, 24-bit DAC για βελτιωμένο ήχο μέσω της υποδοχής USB Type-C, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και μπαταρία 4000mAh με υποστήριξη της τεχνολογίας Quick Charge 4+.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ