2012-06-07 20:07:11
Φωτογραφία για ΝΔ: Να προχωρήσει ο συμψηφισμός των οφειλών από και προς το Δημόσιο
Τις προτάσεις της ΝΔ προτάσσει ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γ. Μιχελάκης ως μόνη λύση για την  αντιμετώπιση του προβλήματος με τα έσοδα, με αφορμή την εγκύκλιο του ΥΠΟΙΚ για κατασχέσεις σε βάρος πολιτών, που οφείλουν πάνω από 3.000 ευρώ.

«Η εγκληματική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, την οποία από την πρώτη στιγμή, είχε καταγγείλει ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία, αλλά και η χαλάρωση που έχει επέλθει στο φοροεισπρακτικό μηχανισμό, λόγω ακυβερνησίας, δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στα έσοδα», σημειώνει ο κ. Μιχελάκης. Τονίζει ωστόσο ότι δεν μπορεί το κράτος όταν χρωστά στους πολίτες να συμπεριφέρεται «σαν μπαταχτσής» και όταν πρόκειται να εισπράξει να συμπεριφέρεται με αναλγησία και να αδιαφορεί για το αν μπορούν οι πολίτες να ανταποκριθούν.

Υπενθυμίζει παράλληλα τις προτάσεις της ΝΔ για συμψηφισμό των οφειλών από και προς το Δημόσιο, για αποπληρωμή των υποχρεώσεων του κράτους προς τους ιδιώτες μέσω των δόσεων της δανειακής σύμβασης, αλλά και για ρύθμιση των φορολογικών επιβαρύνσεων των επομένων μηνών, ώστε να μην ξεπερνούν το 25% του οικογενειακού εισοδήματος.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ