2012-06-07 21:17:12
Φωτογραφία για Ρένα Δούρου...«Υποτιμήσαμε την απειλή της Χρυσής Αυγής»
«Άκουγα όλη μέρα παραινέσεις για την ψυχολογική δομή του κ. Κασιδιάρη». Για αυτόν η γυναίκα δεν έχει άλλο ρόλο παρά να κάθεται σπίτι και να «αβγατεύει» νέα μέλη του σιναφιού του» σχολίασε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, μετά την επίθεση που δέχθηκε στο πρωινό του ΑΝΤ1 από τον Η. Κασιδιάρη.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, η κ. Δούρου σημείωσε ότι «αυτό που συνέβη σήμερα δεν έπεσε από τον ουρανό. Το προετοιμάσαμε εδώ και πολύ καιρό και δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Είναι μία μόνο πτυχή. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για την κρίση της δημοκρατίας εκτός από αυτή της οικονομίας. Έχουμε όλοι χρέος να σταθούμε με σοβαρότητα μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες. Κάναμε το λάθος να υποτιμήσουμε την απειλή της Χρυσής Αυγής»

«Θα πρέπει να επιμερίσουμε τις ευθύνες μας και να μην χρειαστεί στο μέλλον να το συναθροίσουμε μαζί με νέα χτυπήματα των ίδιων φασιστικών απειλών, οι οποίες ειδικά μετεκλογικά εντείνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς» επεσήμανε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχουν περιστατικά μεταναστών που μαχαιρώνονται από χρυσαυγίτες καθημερινά και δε γίνεται τίποτα».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ